Sagunt a FITUR, una nova referència

Viernes, 19 Enero 2018 16:59

Sagunt compta amb innumerables recursos els quals, amb una correcta planificació, podríen resituar-nos dins l’espai de les grans ciutats on ens pertoca estar per dret propi. Esta setmana hem estat presents a Fitur, una finestra al món, una oportunitat, un instrument que cal aprofitar per tal de dinamitzar el nostre teixit socioeconòmic, promovent el gran potencial turístic de Sagunt, aprenent de la varietat d’altres ofertes d’arreu del món, ampliant i millorant l’experiència que oferim als visitants que trien la nostra ciutat com a destinació.

Conformem un conjunt amb gran potencial, però cal perfilar més adequadament la planificació d’esta oferta per enfortir-la amb les estratègies de ciutat que estem duent a terme. Cohesionant, ampliant, millorant. El Turisme és un sector clau per al nostre desenvolupament com a ciutat, per a la vertebració de la nostra comarca, on són moltes les possibilitats que es poden combinar per tal de crear paquets atractius i de gran interés tant dins del nostre territori com per a persones de la resta de l’Estat o el turista internacional.

La nostra situació geoestratègica, els recursos disponibles, el patrimoni de gran valor històric i cultural... són aspectes que no hem volgut deixar de costat i que ens han impulsat a dissenyar noves eines d'aprofitament que permeten traure una major rendibilitat turística a la ciutat. Este esforç per fer visible Sagunt dins del mapa europeu, es plasma a decisions preses des d'instàncies superiors, gràcies a la nostra mediació. Sagunt, sense dubtes, conforma un dels projectes turístics més potents de cara al futur. El que cal és intensificar els nostres esforços per terminar de crear les condicions que ens permeten acabar de crear esta destinació turística de primer ordre, per donar una projecció més adient que dimensione Sagunt com mereix.

Projectar un conjunt de idees, fixar referències en el temps i articular els mecanismes per tal d’assolir els objectius, són ingredients capitals dins d’un procés de planificació turística que estimule el desenvolupament econòmic i social de la nostra ciutat. Sagunt comença a fer-se visible i a ocupar el seu lloc.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Más en esta categoría: « La Nau ja és valenciana Falles 2018 »

 

 

SUCESOS

SALUD