Parc Sagunt, de la virtualitat a la realitat

Viernes, 07 Julio 2017 16:27

Hui hem celebrat l’acte de lliurament de les obres d’urbanització de la Unitat d’Execució número 4 de Parc Sagunt I, un pas endavant en la consolidació del nostre teixit industrial, i una bona prova que la nostra situació al plànol empresarial és immillorable. Culminem així dos anys de treball i dures negociacions amb SEPI Madrid per fer d’esta infraestructura la realitat econòmica de primer ordre que ja és.
 
El nostre parc de referència comença a funcionar després de grans esforços per la nostra part. Tanmateix, els següents passos continuen en marxa, dins de les previsions, perquè les empreses interessades a ubicar-se a la nostra ciutat puguen gaudir de les oportunitats que els ofereix un dels parcs industrials i logístics més complets i amb major oferta de sòl de tot el continent (una oferta que, després de les últimes formalitzacions, queda pràcticament assignada al 90%).
 
Activitat industrial, logística, serveis auxiliars i reforç de l’activitat portuària. Parc Sagunt és ja el vertader nodus logístic que estava destinat a ser al projecte inicial. Un projecte soterrat per anys d’ineficàcia i oblit de l’anterior administració.
 
La nostra ciutat manté un fort vincle amb el sector industrial. La història més recent de Sagunt està íntimament lligada al desenvolupament de principis del segle passat, gràcies al qual hem pogut forjar un bagatge com pocs. A més a més, la nostra localització excepcional ens ha permès crear una oferta logística que combina possibilitats per terra, mar i aire.
 
Som una gran elecció i ho poden corroborar empreses com ara Mercadona, gràcies a la qual, i a l’efecte tractor de la cadena de distribució, altres firmes del sector agroalimentari han formalitzat el seu interès en parcel·les pròximes. Així, la valenciana ha apostat fermament per convertir Parc Sagunt en el seu major centre d’operacions logístiques. Tot açò, en definitiva, es tradueix en major capacitat d’atracció i activitat empresarial, majors cotes d’ocupació i, com no, en un increment notable de la qualitat de vida dels nostre veïns i veïnes, objectiu primari i fonamental de les nostres polítiques.
 
Fa més de 2500 anys que iniciàrem una història que, a principis del segle XXI, està coneixent una de les seues etapes de major esplendor. Del Dracma a l’Euro, però per davant de tot, les persones.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD