Benvingudes, Falleres Majors 2018

Viernes, 16 Junio 2017 15:41

Les Falles són part de la nostra idiosincràsia com a poble. I gaudir-les, participar d'elles, promocionar-les... són tasques que assumim amb la naturalitat que ens permet fer-ho en una ciutat com esta. Sagunt, i la seua comarca, són un espai de vocació, de carrer, on l'agermanament i la comunitat defineixen els nostres costums i a nosaltres mateixa.
 
Acollim i, amb l'orgull que sentim per la nostra Festa, mostrem per tot arreu les bondats de les nostres Falles, de la pólvora i el foc, de l'emoció i el sentiment, del monument i el casal, sempre ple de gent, dels passa carrers i les bandes, de les emotives ofrenes florals, de la música que ens acompanya per crear, tot, en un conjunt, una celebració com poques hi ha al món.
 
Les nostres Falleres Majors participen d'elles sent protagonistes, ànima i cor durant 12 mesos en els quals, la seua tasca de representació resulta fonamental. Elles i les seues Corts són el motor d'esta tradició que ens completa. I en esta travessia, difícil al temps que encisadora, mai estan a soles.
 
Elles tenen la sort de poder viure un somni carregat de vivències extraordinàries i enriquidores. I ho fan amb alegria, afecte, elegància, sinceritat i sobretot amor per la nostra Festa. I el record d'este any, carregat d'emocions irrepetibles formarà, per sempre, part d’ambdues, tal i com elles formaran part de la història fallera de Sagunt, i el Camp de Morvedre.
 
De la mateixa forma que el foc purificador i renovador dona pas a allò nou, a una nova il·lusió, un nou anhel, una reestrenada esperança per repetir la Festa, la Nominació de demà donarà pas a un nou any de nervis i alegria.
 
La dedicació, el sentiment faller de María del Mar i Andrea es transformen, des d’ara, en treball quasi diari, esforç, entrega i sacrifici personal quasi diaris. Estic segur que seran unes excel·lents Falleres Majors, un orgull per tots nosaltres, representant, amb elegància, simpatia i gracilitat, a tots/es els qui ens sentim part de la Festa, a tots/es els saguntins i saguntines, a tots/es els morvedrins i morvedrines.
 
No voldria finalitzar sense, abans, agrair la extraordinària tasca de la Federació Junta Fallera de Sagunt per dur la nostra Festa al lloc on li correspon, de manera incansable i absolutament professional, i manifestar-los, una vegada més, el nostre suport institucional.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD