Una mostra fallera amb talent i escenari

Viernes, 19 Mayo 2017 16:26

La Junta Central Fallera de València ha triat la nostra ciutat per tal de celebrar la seua I Mostra de Teatre Faller. No en va, comptem amb un dels més emblemàtics escenaris de la Història de tot el continent.
 
El Teatre Romà serà, este cap de setmana, el lloc al qual les diferents comissions oferisquen al públic la seua manera de posar en escena obres d’allò més variat. La conjunció entre el món faller, el teatre i l’art posen de relleu el ferm compromís d’este col·lectiu per continuar implementant les activitats de promoció cultural.
 
La Junta Central Fallera acull al seu si les demandes i necessitats de totes i cadascuna de les Federacions i Juntes Locals de tot el territori. Com a resultat queda l’evidència que, any rere any, són més i de major qualitat, les iniciatives que se’n proposen. L’acollida del públic n’és una bona prova.
 
Des del nostre Ajuntament, sempre en col·laboració amb la Federació Junta Fallera de Sagunt i amb les eines que tenim al nostre abast, donem suport a les diverses activitats que s’organitzen per dinamitzar el teixit cultural i festiu de la ciutat. Cal destacar, en este sentit, la gran capacitat de treball de les nostres comissions i l’esforç que dediquen a millorar l’oferta lúdica de la ciutat.
 
El distintiu faller va convertint-se en una vertadera marca de garantia. Les Falles són molt més que monuments, i ho són gràcies a la voluntat de persones que decideixen treballar per crear una cultura lligada a les nostres tradicions, arrels i caràcter. Ara, amb esta festa declarada ja Patrimoni de la UNESCO, ens queda continuar treballant per fer de Sagunt una ciutat Patrimoni de la Humanitat. Tot suma.
 
Així que, vos convide a que disfruteu d’alguna de les obres que s’oferiran este cap de setmana. L’escenari únic, el talent amateur de les comissions i les ganes de disfrutar dels espectacles seran una bona combinació per tal que esta I
Mostra siga només el preludi de moltes edicions de teatre faller a Sagunt.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD