Madrid i Morcillo, medalles Ciutat de Sagunt

Viernes, 08 Septiembre 2017 17:14

Este matí hem fet realitat una demanda de part de la nostra ciutadania que trobava necessari el reconeixement públic de dues persones que han estat clau al desenvolupament social i cívic de Sagunt. Antonio Morcillo i Luis Madrid rebran les Medalles de la Ciutat en un acte que celebrarà als propers mesos i que materialitzarà, per fi, un agraïment més que merescut.
 
És important subratllar que l'acció de distingir a determinats ciutadans, ciutadanes entitats... i en conseqüència, atorgar-los els honors que en són inherents a aquesta distinció, té per l’Ajuntament de Sagunt una doble motivació, perquè suposa, d'una banda, el reconeixement públic als mèrits de les persones i entitats distingides; i d'altra, un estímul per a la realització d'accions que comporten un benefici comunament valuós. Una manera de motivar i impulsar la participació ciutadana i el civisme com a eines bàsiques de desenvolupament.
 
Luis Madrid Blánquez i Antonio Morcillo Jiménez, han estat dues persones de gran rellevància en la vida cívica. El seu treball al llarg de dècades de dedicació ha ajudat a la nostra ciutat a crear un moviment veïnal clau per al desenvolupament d’una vertadera consciència comuna.
 
Valorar l’exemplar tasca d'aquestes persones i institucions mitjançant l’atorgament d’una distinció honorífica permet que es conega, es difonga i perdure així en la memòria col·lectiva el treball dels guardonats/des pel benefici conjunt de la ciutat de Sagunt. Es crea, d’aquesta manera, el context idoni per motivar a les futures generacions a continuar fent de la ciutat un espai per a tots i totes, on es valore la solidaritat, la justícia social i l’excel·lència ciutadana.
 
La ciutat de Sagunt, i l'Ajuntament en el seu nom, materialitza d’aquesta manera la seua voluntat de mostrar agraïment públic a aquelles persones i institucions que presten serveis necessaris i ajuden a enriquir-la des de les més variades formes de la vida social, econòmica, cultural, esportiva etc. Amb independència de creences i ideologies, i amb l’únic objectiu de continuar dissenyant una ciutat dinàmica, justa i capdavantera a l’avantguarda social.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD