Turisme de qualitat

Viernes, 18 Noviembre 2016 16:20

El Turisme és un sector clau per al nostre desenvolupament com a ciutat, per a la vertebració de la nostra comarca, on són moltes les possibilitats que es poden combinar per tal de crear paquets atractius i de gran interés. Conformem un conjunt amb gran potencial, però cal perfilar més adequadament la planificació d’esta oferta per enfortir-la amb les estratègies que estem duent a terme.
 
Este matí ens hem reunit amb el Patronat de Turisme per tal de poder optar als Plans de Competitivitat Turística, d’àmbit comarcal, que ens permeten donar forma als projectes que estem tractant de definir des de l’Ajuntament.
 
Obrir la nostra comarca ens obliga a fer una reconsideració de la imatge que projectem cap a fóra, per tal de treballar les millores que calen i encetar un vertader projecte, professional i integrador, d’oferta turística. On espais naturals, rutes temàtiques, espais històrics etc. donen resposta a la demanda dels nostres visitants.
 
Des de l'Ajuntament, i en col·laboració amb la resta dels ajuntaments de la nostra comarca, hem de comerçar a treballar per fomentar, promoure, divulgar i crear interés per la preservació dels espais i béns que ens permet el repartiment de gestions. I ho hem de fer tot amb els recursos que tenim a l'abast, plans adequadament establerts i l'ajuda i suport d'associacions locals, el treball de les quals resulta imprescindible, molt didàctic i enriquidor.
 
Tanmateix, és imprenscindible que les diferents administracions públiques compartim l'objectiu de posar en valor el nostre patrimoni en el seu conjunt, com un tot, amb totes les seues peces incloses dins d'un mapa complet de recursos, per facilitar la seua interpretació, el seu ús públic i la creació d'estratègies turístiques i de desenvolupament local.
 
Comptem amb grans atractius turístics. A destacar, les nostres dues festes considerades ja Festa d’interés Turístic Nacional. Falles i Setmana Santa són ja molt més que una tradició i un orgull. Suposen, no ho oblidem, un element clau per dotar a la nostra ciutat del reconeixement turístic que mereix el seu gran potencial. Sagunt va ser un lloc clau dins de la Història, i ha de ser-ho de cara al futur, com a destinació turística.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD