La gestió de les menudes coses

Viernes, 24 Junio 2016 15:55

La nostra ciutat funciona. I ho fa, llevat d’algunes qüestions més complicades, de manera normalitzada i eficient. L’efectivitat ha començat a regnar al territori de la gestió pública gràcies a la dedicació i el treball coordinat que portem messos assajant i, tot i que encara queden mecanismes per resoldre, la voluntat de fer millorar esta ciutat ens va fer, des d’un principi, posar-nos a treballar per fer rodar l’engranatge municipal.
 
Els carrers de tota la nostra ciutat han vist millorar alguns aspectes tan importants com ara la pavimentació o l’estat de les voreres, perquè l’accesibilitat és una màxima que hem plantejat com a prioritat; s’han col·locat bancs en nous espais on la gent reclamava la seua necessitat (a les zones a les quals encara no s’ha arribat, s’arribarà prompte); s’ha planificat el manteniment de les zones de jocs infantils per assegurar la seua funcionalitat a llarg termini; s’ha plantejat incrementar l’aprofitament dels espais lúdics com ara la Glorieta on, el mal funcionament de dues fonts ens ha portat a crear jardineres que impedisquen el mal ús d’estes infraestructures, la brutícia o els accidents; i moltes altres intervencions que sumen dia a dia.
 
Totes estes són qüestions que porten lligat un treball tècnic que, moltes vegades, passa inadvertit a ulls dels nostres conciutadans, però la càrrega del qual és tan immensa com necessària. Este treball de fons que ens ajuda a poder dur endavant actuacions concretes resulta fonamental dins de la gestió municipal, perquè ha fet de Sagunt una ciutat que ha aconseguit conjugar i equilibrar el seu ràpid creixement urbanístic no deixant de costat cap zona dels nostres nuclis urbans.
 
Les actuacions han arribat a molts punts de la ciutat i al llarg d’estos mesos continuaran repartint-se entre els barris per deixar finalitzades les qüestions més prioritàries i urgents, les que marquen el dia a la dia de la gent que hi viu.
 
Massa sovint, els grans temes mediàtics eclipsen el treball d’alguns departaments del nostre Ajuntament que, tot i ser visuals, com ho és sense anar més lluny, el de Manteniment, tracten qüestions de menor calat social. Tanmateix, l’espai públic, que és el que compartim totes i tots, ha d’estar ciudat i treballat. D’això ens encarreguem a base de constància i dedicació diària.
 
Totes les ciutats grans i la nostra ho és no només demogràficament sinó també gràcies als projectes que marquen la nostra deriva, que defineixen la nostra estratègia de cara al futur… Treballem per les persones i per a elles. Tractant de millorar l’espai on junts hem de conviure per tal de crear una ciutat digna dels veïns i veïnes. Poc a poc, gràcies a la participació ciutadana i l’esforç administratiu i polític, estem fent de Sagunt la ciutat que volem.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD