Estem en festes

Viernes, 15 Julio 2016 15:17

Ahir de vesprada inauguràrem el recinte firal de Sagunt, el lloc on festers i festeres gaudiran, des d’este cap de setmana i en companyia de ciutadans, ciutadanes i visitants, les dues setmanes de festa tan necessàries i esperades al llarg de l’any. Les Festes Patronals comencen.
 
El concert d’esta nit, amb l’actuació de grups tan coneguts com són La Fulla Kaduca i Celtas Cortos, donarà inici a una sèrie d’activitats de molt diferent perfil, adreçades al conjunt de la ciutadania i adaptades a tots els públics. Des de jocs infantils, actuacions musicals, activitats de participació oberta a tot el món, culturals, lúdiques, inclús, esportives, que configuren un programa complet del que poques ciutats poden gaudir.
 
No en va, el treball conjunt i coordinat entre les Federacions de Penyes i l’Ajuntament, s’estén al llarg de mesos per tal de poder dur endavant els festejos d’una de les ciutats valencianes de referència festiva i turística. Sagunt tracta d’obrir les seues celebracions per convertir-les en un element d’atracció, en un motiu de visita.
 
Som una ciutat gran i diversa, plena de patrimoni i riquesa cultural. Una ciutat amb passat que treballa per fer del futur una oportunitat de canvi, de millora.
 
Per això, cal tindre consciència de les enormes oportunitats que se'ns obrin i de les eines que tenim a l'abast per tal d’aprofitar-les de la millor manera.
 
Ara és temps d'enorgullir-nos de Sagunt i fer el possible per donar la millor imatge de cara als turistes que ens visiten durant esta època de l'any. Les festes són una bona manera de fer-los partícips de la capacitat de viure el carrer i fer-ho de manera neta i cívica. La conducta que els mostrem, la consciència d'allò que és nostre i la capacitat per potenciar al màxim els punts forts amb els quals comptem, són clau a l'hora de crear esta referència turística.
 
Demà, amb la Xopà des del balcó de l’Ajuntament, iniciarem el primer cap de setmana de les Festes de Sagunt per disfrutar, després d'onze mesos de treball, de les nostres Festes Patronals. I esta és l'ocasió perfecta per acostar-nos i trobar el punt en comú que ens permeta veure que són més les coses que compartim que aquelles que ens distancien. Veïns, veïnes… bones festes!

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD