Sagunt és esport

Viernes, 03 Junio 2016 16:33

Este cap de setmana, molts aficionats a l’esport i al futbol ens portàvem una de les més grans alegries dels últims anys. Després d’un més que renyit partit a Calahorra, el Saguntino ja està a Segona B, a la Lliga Professional..
urant esta temporada hem disfrutat i patit durant encontres que ens han fet sommiar amb la possibilitat de pujar de categoria i sentir que n’érem mereixedors. Directiva, tècnics, jugadors i afició han demostrat estar a l’altura d’un repte tan important.
 
Però el Saguntino no és l’únic equip que ha aconseguit l’èxit. Les jugadores del Biensa, amb una temporada impecable, han fet possible el seu sommi. El mèrit, en este cas, és més que destacable, perquè no podem oblidar que, este àmbit, la figura de la dona ha de fer front a molts obstacles, raó per la qual, voldria encoratjar les nostres esportistes per continuar dignificant l'esport femení. No hi ha dubte que jueguen un paper fonamental a la nostra ciutat, però també al conjunt de l'esport femení.
 
Son un exemple digne d’admiració i seguirem donant-vos tot el suport necessari.
 
I si el futbol ha estat ple d’èxits, altres disciplines també han aconseguit objectius importants. El Fertiberia, sense anar més lluny, podrà permanéixer a la máxima categoria i seguir creant escola, afició i referència durant la propera temporada 2016-2017.
 
És necessari agrair la important tasca dels clubs amb els quals comptem a la nostra ciutat, per l'assimilació dels valors que comporta la seua disciplina entre la nostra ciutadania, entre els xiquets i els joves, entre els esportistes i els aficionats. Cal reconéixer la valentia necessària per dur endavant una tasca com aquesta. Continuar projectant una imatge tan valuosa de la nostra ciutat, dels nostres clubs esportius i, al capdavall, de la nostra cantera, és fonamental per tal de seguir reforçant els ciments d’una ciutat que suma, que comparteix i que vol ser una vertadera referència esportiva de primer nivell.
 
Cert és que Sagunt és cultura i patrimoni, tradició i festa, turisme i empresa, però també és esport, perquè este és un dels nostres emblemes, una de les nostres senyes d'identitat més importants pels valors que transmet. L'esforç, la implicació, l'esperit de superació i la gran capacitat de treball són part indissoluble de la disciplina esportiva, i, al mateix temps, elements clau de la nostra manera de ser com a poble.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD