La Volta a Sagunt

Viernes, 05 Febrero 2016 14:09

Sagunt és una ciutat de cultura i patrimoni, de tradició i festa, de turisme i empresa, però també d’esport, perquè este és, sense dubtes, un dels emblemes de la nostra ciutat, una de les nostres senyes d'identitat més importants pels valors que transmet. L'esforç, la implicació, l'esperit de superació i la gran capacitat de treball són part indissoluble de la disciplina esportiva, i, al mateix temps, elements clau de la nostra manera de ser com a poble.

Enguany, gràcies a la gran tasca d’Ángel Casero i l’equip de treball que li ha donat suport per recuperar una gran fita esportiva valenciana, Sagunt ha estat una de les etapes més significatives de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2016. Este matí, els nostres carrers s’han convertit en escenari i objectiu del ciclisme mundial. Els ciclistes més destacats han competit per donar el millor de si mateixos, arropats per la calorosa benvinguda de la nostra ciutadania, la qual, s’ah bolcat en fer-los patent el seu suport i ànim.

L’enorme visibilitat d’este esdeveniment esportiu ens permet posicionar la nostra ciutat, impulsant el seu vessant turístic i promovent la cultura de l'esforç i l'assimilació del ciclisme per part dels joves, i de la població en el seu conjunt, que el segueix de manera majoritària al Camp de Morvedre. La nostra comarca disposa de nombrosos espais naturals que permeten als ciclistes practicar la seua activitat al temps que disfruten de la natura. Estem en un territori preparat per al goig de tots els sentits, i on la pràctica esportiva és fonamental, part de la nostra història com a ciutat.

La vinculació de Sagunt al ciclisme vé des de molt lluny. Comptem amb destacades figures, com René Marigil, que han portat el nom d’esta ciutat fins les primeres planes de la crónica esportiva. És destacable, també, la tasca dels Clubs Ciclistes que, al llarg de les últimes dècades, han treballat per mantindre l’essència d’esta disciplina a Sagunt i Port de Sagunt. I així s’evidencia cada cap de setmana, quan les colles d’amics i amigues queden per “fer ruta” matinera i conservar un vincle amb el ciclisme que no es pot deixar perdre.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD