Una finestra al món

Viernes, 22 Enero 2016 15:02

Fitur és una finestra al món, una oportunitat, un instrument que cal aprofitar per tal de dinamitzar el nostre teixit socioeconòmic, promovent el gran potencial turístic de Sagunt, aprenent de la varietat d’altres ofertes d’arreu del món, ampliant i millorant l’experiència que oferim als visitants que trien la nostra ciutat com a destinació.

La gran cita mundial del Turisme ha comptat, enguany, amb la participació d’una ciutat renovada, amb objectius turístics clars i ben definits, que treballa per mantindre el seu patrimoni històric, industrial i natural, com a eixos centrals de la seua oferta. Sagunt ha estat present per ser redescoberta als ulls dels nombrosísims visitants de la Fira. I així ha sigut.

El Turisme és un sector clau per al nostre desenvolupament com a ciutat, per a la vertebració de la nostra comarca, on són moltes les possibilitats que es poden combinar per tal de crear paquets atractius i de gran interés tant dins del nostre territori com per a persones de la resta de l’Estat o el turista internacional. Conformem un conjunt amb gran potencial, però cal perfilar més adequadament la planificació d’esta oferta per enfortir-la amb les estratègies de ciutat que estem duent a terme. Cohesionant, ampliant, millorant.

Els procesos de planificació, hui en dia més que mai, han de formular objectius realistes, intensificar la monitorització –per tal d’assegurar la reorientació- i dissenyar i construir escenaris de futur. Sagunt, sense dubtes, conforma un dels projectes turístics més potents de cara al futur. El que cal és intensificar els nostres esforços per terminar de crear les condicions que ens permeten acabar de crear esta destinació turística de primer ordre, per donar una projecció més adient que dimensione Sagunt com mereix. Per això, la nostra presència a l’edició de 2017 ha de començar a treballar-se des de ja, per configurar un conjunt que siga, vertaderament, el reflex de la nostra oferta al complet, amb major protagonisme, tal com correspon a una ciutat com la nostra, i fent una aposta pel gran i valuós catàleg turístic que oferim. Amb planificació.

Projectar un conjunt de idees, fixar referències en el temps i articular els mecanismes per tal d’assolir els objectius, són ingredients capitals dins d’un procés de planificació turística que estimule el desenvolupament econòmic i social de la nostra ciutat. De moment, i amb la perspectiva que ens aporta conéixer altres ofertes, podem estar segurs que comptem amb els ingredients necessaris per fer de Sagunt un emblema turístic al País Valencià. Queda molt per fer, però la voluntat n’és clau.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD