Transparència, benvinguda

Viernes, 15 Enero 2016 16:24

La nostra ciutat comença a fer bones pràctiques en matèria de transparència. S’enceta una etapa que, tot i suscitar recels entre part de l’oposició, vé a cobrir una mancança, un buit, que, per responsabilitat política i cívica, no podíem continuar permetent.

Amb els Pressupostos per 2016 hem tractat de posar llum sobre cadascuna de les despeses que es generen a l’Ajuntament. D’esta manera, se seguix un estricte control de cada partida, per garantir que no es malbaraten els recursos perquè queden absolutament controlats amb una comptabilitat sanejada i a l’abast de l’oposició i la ciutadania. L’aprovació dels Pressupostos 2016 té l’objectiu de començar a treballar de manera transparent , coherent i pública, com a exercici de responsabilitat.

La nostra ciutat funciona, sí, però ho ha de fer d'una manera més eficient i dinàmica, més adaptada als requeriments ciutadans i a les disposicions tècniques, respectant el Medi Ambient, mostrant-se solidària en temes socials i combativa en allò que respecta a les disfuncions, tant alienes com pròpies; apostant per la transparència i la participació, de manera integradora i enriquidora.

Comencem a fer una Estratègia de Ciutat cohesionada i transversal, que ens ajude a captar fons europeus, estatals, autonòmics… per poder dur endavant projectes que havíen quedat, durant 8 anys, tancats a un calaix. Iniciatives que resolen moltes de les dificultats a les quals s’enfronta esta gran ciutat i que ens ajuden a crear noves estratègies per dinamitzar tots els sectors econòmics sobre els quals es manté el nostre teixit local.

Gràcies a l’esforç d’un equip que treballa de valent, Sagunt  comença a ser una ciutat de present, on les persones són escoltades i participen de l'activitat municipal, on l'Ajuntament forma part activa en la gestió dels seus recursos, on els projectes són assumits amb responsabilitat política. Sagunt ha de ser, d'ara endavant, un espai de convivència, de desenvolupament, de reforçat teixit social, econòmic, cultural… En açò treballem per anar aconseguint, dia a dia, arribar a eixa desitjable ciutat de futur, transparent, coherent i singular.

L'etapa dels compromisos i les intencions ha deixat pas a un govern de treball i accions, de realitat. Ja no queda espai per compromisos buits de contingut. Ara es treballa, i molt, en fer possible una necessària renovació, un futur transparent i positiu.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD