Unes festes en positiu

Viernes, 18 Diciembre 2015 16:01

Hui hem encetat les activitats que posaran a les pròximes festes un accent més compromés, més responsable… un Nadal local  que ha de fer-se de manera comuna, amb una il·lusió compartida que ens ajude a trobar l’espenta necessària perquè els grans projectes de 2016 passen del paper a la realitat. Eixe ha de ser el futur immediat de la nostra ciutat. Un Sagunt al mapa i a la memòria.

Tanmateix, existeixen realitats que ens fan parar una especial atenció a l’àmbit social. No podem oblidar, ni ara ni durant la resta de l’any, que part de la nostra ciutadania pateix  una greu situació econòmica. Veïns i veïnes que passen necessitats.

Sense dubtes, esta qüestió ha de ser la prioritat absoluta del nostre govern. “Em pregunte si les estrelles están il·luminades perquè cadascú, algun dia, puga trobar la seua”, deia el Petit Príncep. En massa ocasions, trobar eixa estrella, depén de l’ajuda dels altres. Hem de ser solidaris i combatius amb la pobresa.

Durant unes setmanes traurem l’esperit més inclusiu perquè estes festes són l’espai i el temps oportú per cultivar la nostra empatia. Però, al llarg de 2016 seran moltes les eines que ens permetran anar pal·liant estos casos, i millorant la qualitat de vida de la ciutadania de Sagunt amb actuacions concretes en la línea del que ja estem fent.

Començar el nou any amb ganes de canvi en positiu ens ajudarà i molt. Els objectius compartits poden ser un full de ruta per posar-nos a treballar en qüestions com ara les nostres infraestructures i parcs empresarials, la connectivitat de la nostra ciutat amb la resta d’Europa, el port marítim (per començar a gestionar allò que ens correspon), el  manteniment i revalorització del Patrimoni Històric i Industrial (dins de les competències municipals i negociant per ampliar-les), i com no, els pressupostos municipals (fets amb gran esforç i trellat).

El triomf no és un succés, sinó un procés. I amb esta idea començàrem a treballar fa uns mesos, absolutament convençuts que el més important de Sagunt són les persones. Esta premissa no canviarà, perquè som gent de principis. 2016 serà l’any de la Participació i la consolidació dels Serveis Públics.

Bones festes, amigues i amics.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD