Bones festes

Viernes, 22 Diciembre 2017 17:15

Benvolgudes veïnes.Benvolguts veïns. Per segon any consecutiu, encetem l’època nadalenca recent aprovats el pressupostos del pròxim exercici. Una etapa que ens ha de fer reflexionar al voltant del treball que hem tret endavant al llarg dels últims mesos, per tal de poder planificar de la millor manera tot allò que haurem d’escometre a partir de gener.

La situació de la nostra ciutat, les xifres estadístiques, traduïdes en realitat tangible als nostres polígons (Parc Sagunt com a exponent a destacar), ens permet parlar amb optimisme i mirar al futur amb una nova perspectiva. Hem sigut capaços de superar els entrebancs per continuar treballant en el progrés econòmic, empresarial, social, cultural... de la nostra ciutat.

No podem oblidar que una part de la nostra ciutadania pateix situacions de necessitat davant les quals tractem d’actuar amb les millors polítiques socials possibles; bona prova és l’augment de la partida destinada a tal efecte als nostres pressupostos.

Fer confluir les línies bàsiques del Govern amb la gestió diària suposa posar en un nivell equivalent les necessitats de la nostra ciutadania amb les de la ciutat, els grans projectes. La nostra projecció com a ciutat depén en gran mesura d’allò que comuniquem de portes cap a fora, però també, i molt particularment, del fet que les persones puguen gaudir de les majors cotes de benestar possibles.

Salut i bones festes.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD