Un mal son...

Escrito por Salva Costa Escrivà
Lunes, 01 Marzo 2021 16:18

I de repent un dia t'alces i et dones compte que ha canviat tot al teu voltant, no ho podiem imaginar ni en els nostres pitjors somnis, quan ens informaren que el nostre company Felipe havia segut traslladat a l'Hospital per coronavirus. No pot ser ell, una persona que sempre complia amb els protocols i més, pues si, era ell.

Tots els dies teniem el parte d'evolució per part del seu germà Moisés, un dia semblava que la cosa anava millor, altre s'estabilitsava, altre dia pijor i aixina anaven transcorrent els dies, en l'esperança que teniem de que més be pronte que tard tornariem a tindre’l a la taula dels plens assentat debatent i intercanviant opinions com tant a ell li agradava.

Felip fou un home de convenciments ferms, que defengué en insistencia i a les que fou fidel tots els dies de la seua vida. Volem destacar el seu compromís, el seu esforç i la seua implicació amb el seu poble i amb les persones de Gilet i tambe l'ilusió i les ganes amb les que afrontava esta nova etapa de Compromís en l'Ajuntament de Gilet.

Sempre el seu caràcter afable i la seua entrega seràn un ejemple per a totes i tots nosaltres.

Induptablement el trovarem a faltar, pero considerem que una persona mor sols quan la oblidem, i estem ben segurs que Felipe estarà sempre present en la ment i en el cor de moltes persones. 

Bon vent i barca nova en el teu viatge a Ítaca company.

Salva Costa Escrivà
Alcalde de Gilet

 

 

SUCESOS

SALUD