Desvergonyida, busca mascle i calla!

Escrito por Anna Martínez
Viernes, 26 Julio 2013 20:10

Atacar llibertats individuals i col·lectives, ofendre i menysprear les víctimes de la violència masclista, entre d’altres, i insultar la nostra intel·ligència amb discursos retrògrads que ens transporten a un passat que volem oblidar, ja és habitual en el PP. I el pitjor de tot és que ens estem acostumant a aquesta dinàmica perillosa on, al capdavall, es donen per vàlids els seus arguments de capelleta, falsos i hipòcrites. Amb tot, i molt perplexos, assistim una vegada més i amb entrades de primera fila, al museu dels horrors en què estan convertint la nostra societat.
 
Aquesta setmana, han llençat els seus dards enverinats i han fet diana en el col·lectiu de dones lesbianes i també en totes aquelles dones heterosexuals que decideixen ser mares solteres. Desvergonyides! Què voleu vosaltres? Cerqueu mascle i calleu! Per al PP espanyol, o valencià, posem per cas i ja que estem a casa i són de la mateixa tribu de polítics de pandereta, tot s’hi val. I, com que són uns artistes de la mentida i la demagògia, si els ve de gust, per tapar les seues corrupteles i tripijocs, es fabriquen la cortina de fum a la mesura del moment. Tot molt normal en un estat podrit, veritat que sí?
 
L’actitud homòfoba del Tea Party espanyol no hauria de sorprendre’ns, ja sabem que tot allò que signifique eixir-se’n del seu model de família tradicional, caduc i caspós, els fa fàstic. Tanmateix, sí que és de jutjat de guàrdia, vergonyós i insultant que ataquen els homosexuals i les lesbianes per no ser perpetuadors de l’espècie humana, però, quan aquestes persones decideixen formar una família, els neguen aquest dret i els exclouen de les Tècniques de Reproducció Humana Assistida (TRHA).
 
Els criteris que el PP vol imposar per poder accedir a aquestes tècniques són clarament discriminatoris i vulneren l’article 14 de la sacrosanta Constitució: “Els espanyols són iguals davant la llei, sense que puga prevaler cap discriminació per raó de naixement, raça, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social”. A més, són contraris al Reial Decret pel qual s’estableix l’accés a les TRHA amb independència de l’estat civil i orientació sexual. Si no volies caldo, jas, dues tasses!
 
De fet, en el cas de les lesbianes i les mares solteres, l’agressiva croada que han llançat és una expressió més del tarannà misògin de la dreta més rància i reaccionària. No hem de romandre callats i més que mai cal que ens mobilitzem davant dels atacs als drets socials que preparen. El gener de 2014 el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat posarà en marxa un nou recompte de víctimes de violència masclista, una ampliació de l’actual estadística que deixarà fora totes aquelles dones que malgrat haver sigut vexades i colpejades no estiguen hospitalitzades més de 24 hores; ni les que pateixen violència psicològica o maltractaments lleus. Aquesta invisibilitat donarà ales als maltractadors, que veuran com les seues agressions quedaran impunes. Sols mortes seran autèntiques víctimes. Terrible!
 
 Per tot això, des d’aquestes pàgines faig una crida a la ciutadania perquè no deixem la nostra vida en mans d’aquells polítics que, sota el paraigua de la majoria absoluta, són còmplices d’aquesta xacra social; no hem de pemetre que decidisquen sobre la nostra llibertat sexual i reproductiva. Si els ho permetem, nosaltres també en serem responsables. Per favor, un altra vegada, diguem NO!
 
Anna Martínez, secretària de la Dona d’Esquerra Republicana del País Valencià

 

 

SUCESOS

SALUD