Bon Nadal i any nou… sense burra i sense bou

Escrito por Joaquín Pons
Miércoles, 12 Diciembre 2012 01:00

Són dies de bones paraules i suposem que també de bons desitjos. Solidaritat, fraternitat, justícia, pau… Parlem de valors més que importants, bàsics per a cohesionar una societat que per altra banda està ofegada i cansada d’una clase política que no es mereix.

Des del Bloc-Compromís de Canet no creguem en paraules que fa dècades venim sentint pels mateixos que les buiden de contingut i perverteixen el seu sentit. Som conscients de la poca força representativa que tenim a l'ajuntament del nostre poble, però no permetrem que ningú pose en dubte el nostre treball, les nostres alternatives i la nostra coherència en cadascuna de les nostres iniciatives que dia a dia plantejem.

A Canet sí que hi ha oposició i per a tindre un únic regidor, la nostra veu arriba al plenari amb arguments, idees i projectes que cap altre grup presenta perquè nosaltres no tenim estòmac agraïts ni res que amagar. Si no es reflexa més força en la gestió municipal és per la representativitat de les urnes i les maniobres d’un equip de govern que actúa com en altres temps polítics.

Ja és hora que la gent reflexione, tant del govern que tenim al poble, com de les bones paraules d’estes dates i més ara que el PP està carregant-se els serveis públics bàsics.

L’educació i la sanitat són dos eixemples clars. Sols cal recordar que el nou Conseller de Sanitat fa tres messos amenaçava en denunciar el Consell si no li pagava el deute que tenia amb la seua empresa de sanitat privada. Ací val tot, però estem nosaltres, i cada cop més moviments socials per a dir que NO.

Els valencians que darrerament eixim al carrer per a cridar prou de corrupció en els nostres dirigents i en defensa d’una educació, una sanitat i una justícia públiques, universals i gratuïtes, hem de canalitzar eixe desig en una alternativa valenciana, unitària i progresista, al Pais Valencià i i òbviament a Canet, eixa alternativa té un nom, Bloc-Compromís.

Així, vos deitgem un Bon nadal, un any ple de canvis i d’esperança i un esperit reivindicatiu per a que no ens lleven més coses, ni la burra, ni el bou ni uns ideals que ens donen forçes per a combatre tanta injusticia com la que permet i alimenta el PP.

Joaquín Pons Sampedro
Portaveu Bloc-Compromís a Canet
Modificado por última vez en Lunes, 17 Diciembre 2012 19:20

 

 

SUCESOS

SALUD