Ciutadans de primera i de segona

Escrito por
Miércoles, 08 Agosto 2012 02:00

Alfredo Castelló pareix que sols governe per a una part dels ciutadans. O això pareix. El passat dissabte el vam vore a la Tinença d'Alcaldia tirant de manguera però no el vam vore a l'inici de les Festes Patronals al balcó de l'Ajuntament. Que no son tots els ciutadans iguals? Que no es mereixen el mateix respecte? Doncs sembla que per a l'Alcalde i diputst de Sagunt pareix que no.

Pense que esta actitud es una falta de respecte als veïns i veïnes del nostre municipi. I com fa, quasi sempre, este Alcalde crea un precedent, un precedent que espere no es convertisca en norma. D'altra banda seria possible que no estiguera ben assessorat però pense que això no es així ja que conta amb 2 assessores i 2 secretaries, funcionaries, les quals vam amb ells a tots els llocs (cobrant els sobre sous que toquen per fer més hores com hem denunciat des del BLOC des de fa un temps).

És curiós vore que des de fa un temps el clientelisme a l'Ajuntament es major que mai, i els aturats a la nostra son més que mai, a mi l'ecuació no em pareix la correcte, i a vosaltres? Som tots ciutadans de primera o de segona?


Albert Llueca
Regidor BLOC Sagunt
Modificado por última vez en Sábado, 15 Diciembre 2012 20:39

 

 

SUCESOS

SALUD