Carta oberta a un votant del PP valencià

Escrito por
Miércoles, 15 Febrero 2012 01:00

Estimat votant:
Jo que no soc gens sospitós de votar al PP en pregunte que pot dur a una persona a votar-los en les actuals circumstancies. Faig esforços d’aproximació i no trobe motius que puguen justificar perquè fer-ho, es per tant que pregunte quines poderoses raons fan que una persona confie el seu vot a un partit com el PP valencià. Podria entendre que a nivell estatal tinga una certa imatge, que tal vegada arreglaran les coses després de la nefasta gestió del Psoe, però si analitzem la seua gestió a nivell valencià, algú que m’explique  el per què?,  sinó vejam que ha fet un partit que esta manant quasi dos dècades en el nostre país:
- Les dades macro econòmiques ens situen com l’autonomia més endeutada de l’estat espanyol, un deute que tardarem dècades en tornar. Si este endeutament servira per pagar puntualment encara, però resulta que devem milions a proveïdors. Si este endeutament servira per tindre treball , aniria bé, però resulta que som de les dos o tres autonomies amb més paro d’Espanya, per damunt de la mitjana estatal. Tal vegada si este endeutament ens servira per tindre uns bons serveis públics  ho podríem entendre en part, però tot al contrari, els indicadors sanitaris, educatius i d’atenció a la persones majors ens situen novament en la cua estatal.

- Tal vegada la trista realitat  actual ens ha dut a col·locar-nos en una posició que ens permetrà en poc de temps millorar la mostra mala situació, però tot el contrari, el model econòmic que hem impulsat: construcció i grans events (Formula 1, Copa americà, visita del Papa. Ciutats de...etc. ) ha porta a abandonar el tradicional model econòmic valencià: taronges, mobles, ceràmica, joguet, taulell. Tots ells en una profunda crisi . Ningú del govern valencià els ha ajudat. Conseqüències: horts perduts, fabriques tancades i per tant mes gent en el paro.
- Si finalment tinguérem bona imatge, però ací és on més ens hem lluït: corrupció, polítics imputats, gestió nefasta (a tal d’exemple aproven el pressupost de la Generalitat de l’any 2012 i uns dies després fan una retallada de més de 1000 milions. Pagant-ho bàsicament els serveis públics i per derivació els empleats públics).

On està eixe milacre valencià , eixa defensa dels interessos valencians . Resulta curiós que quan governava l’inefable Zapatero, el PP demanava els diners del deute històric que li deu l’administració central, ara que mana Rajoy no diu ni reclama res.

I els afiliats o dirigents del PP diuen alguna cosa a tant de paro, corrupció, mala gestió, han cessat a  algú, demanen dimissions,  tot el contrari tapen, justifiquen, amaguen. Quina classe de partit és eixe que davant del drama que vivim els valencians ningú reclama responsabilitats. Estes situacions són dignes d’un país tercermundista.

En fi estimat votant del PP esperant la teua resposta on expliques  els teus motius per recolzar un partit com el PP valencià, em despedisc de tu.


Enric Ariño Secretari d’organització de
Compromís –Bloc Camp de Morvedre

Modificado por última vez en Miércoles, 15 Febrero 2012 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD