En vaig sentir en família

Escrito por
Martes, 28 Junio 2011 02:00

El passat dissabte 25 de juny vaig organitzar un acte per acomiadar-me dels companys i amics que han treballat amb mi als anys que jo he estat en la política. M’agradaria que publicareu aquesta carta per poder agrair l’acollida que vaig rebre per part dels assistents, que aconseguiren emocionar-me.

No puc deixar de nomenar a una persona. El gran absent d’aquest dia: Enric Altabella. Era el gran absent i en tot moment present a la memòria.
Els meus mestres: Enric Altabella i Marià Ferrer. De la seua ma vaig aprendre tot el que sé de la política. Ja ho vaig dir, lo que he fet bé, tinc que agrair-ho al seu exemple, a la seua doctrina. El que he fet mal, es per que ha fallat l’alumna, mai els mestres.

Però va ser tot: l’ambient, el recolzament que notava, el bon rotllo, el poema que amb orgull m’agradaria reproduir ací. Foren tantes coses... que sols puc donar les gràcies per tindre amics com els que em varen acompanyar.
Faltaren algunes persones físiques, però no la seua presència. Estigueren en esperit amb mi, i m’ho havien fet saber. Vos vaig tindre presents a l’acte.

També vull agrair molt especialment al nostre alcalde Leandro Benito. No era un acte institucional, era un xicotet event que jo havia organitzat per acomiadar-me dels amics. Leandro no tenia cap obligació de dirigir-se a tots amb una dissertació que a més de ú va emocionar. I ja no dic res de mi mateix. Gràcies, Leandro, per que realment va ser tot un detall que t’involucrares d’aquesta manera, que em feres sentir el que vaig sentir.

Recordar la teua vida vinculada a la meua va representar tot un orgull per a mi. Gràcies. La qualitat de les persones no depèn del partit en que militen, sinó en una trajectòria al llarg de la seua vida que ho demostra.

El poble de Canet ha sabut triar. Jo, des de EUPV, just a l’altra banda del PP estic segura que no ens defraudaran. Son persones joves, pot ser sense experiència a l’Administració, però amb una gran dosi d’il·lusió i ganes de treballar. Que tinguen molta sort i bon treball!

Gràcies a tots els amics, als companys i col·laboradors,  als treballadors de tots i cada ú dels departaments de l’Ajuntament (administració, policia, laborals, Gestió d’obres i Serveis) a la meua família, de la que també formeu part tots... I gràcies al poble de Canet, per haver segut el meu cap i patró (mitjançant els vots a les eleccions) durant tots aquestos anys. Un cap permissiu, comprensiu i tolerant en el errors que haja comès al llarg d’aquest temps que jo he estat a l’Ajuntament.

Gràcies per tota una vida compartida amb vosaltres.

Tan sols una nota discordant. El que jo havia contractat i el que serviren. Res a veure. Jo m’havia confiat i no vaig exigir per escrit lo que posarien a la «picaeta».

Sols espere que sapieu disculpar-me, per que jo volia obsequiar-vos en una cosa millor que el que vàrem menjar, que com he dit abans, no va ser l’esperada ni la contractada. Però ni la baixa qualitat de lo que ens varen servir va aconseguir trencar l’agraïment i l’emoció que la presència i l’actitud dels que estaven amb mi despertà al meu ànim.

Gràcies, pel que va ser un dia molt feliç per a mi. Gràcies, amics.


            Amparo Mañó i Canet
            Ex regidora i ex alcaldessa de Canet d’En Berenguer

Modificado por última vez en Martes, 28 Junio 2011 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD