Pacte Esquerra-PSOE a Benifairó de Les Valls

Escrito por
Lunes, 20 Junio 2011 02:00

El passat 22 de maig, Esquerra Benifairó de les Valls, va traure per primera vegada un regidor a l´Ajuntament. Des de la gent que hem treballat durant aquests últims anys per aconseguir aquesta fita i poder representar i defensar les nostres idees des del consistori del nostre poble volem agrair el suport que els veïns i veïnes de Benifairó de les Valls ens van donar. Estem molt il·lusionats de poder fer sentir la veu de les 169 persones que ens van donar la seua confiança per a representar-los al nostre ajuntament.

El resultat electoral va deixar un empat a regidors entre PP i PSOE, amb 5 regidors cadascun. A nosaltres, amb un regidor, els habitants de Benifairó ens han donat el paper d´àrbitre per a decidir qui governarà el nostre poble la pròxima legislatura. Com que no teníem cap tipus de preferència per cap partit ni cap pacte previ a les eleccions, aquestes setmanes passades ens hem trobat amb representants dels dos partits per posar en comú quines eren les nostres propostes i quin era el projecte de poble que voliem uns i altres. Després de diverses reunions, d´una banda amb el PP i de l´altra amb el PSOE, hem arribat a la conclusió que amb el PSOE és amb qui hem trobat més punts en comú a l´hora d´encarar el projecte de poble que volem per a Benifairó. És per això que hem signat un pacte per un govern més transparent i que busque la participació ciutadana. Un govern que haurà de comptar amb la resta de partits a l´hora de tirar endavant els diferents projectes per al poble i que, per tant, ens caldrà que tots els representants negociem les diferents propostes que es vulguen tirar endavant per part de l´equip de govern.

I pensem que aquesta faena la podem fer millor des de fora de l´equip de govern. Aquesta decisió ens dóna la llibertat de poder defensar els projectes que són bons per a Benifairó, els propose qui els propose. La nostra posició és fer una oposició constructiva, però crítica amb la gestió de l´equip de govern per assegurar que tot allò que es fa siga per a millorar el nostre poble.

Des d´Esquerra Benifarió de les Valls, reiterem el nostre compromís amb els nostres veïns i veines per ser la seua veu en el plenari del nostre ajuntament i defensar el projecte de poble que entre tots i totes volem construir. Esperem que això no ho fem sols, sinó amb la vostra col·laboració a través de propostes i de participació en el projecte d´Esquerra Benifairó de les Valls.


Joan Vea Badenes

Regidor d´Esquerra a Benifairó de les Valls.

Modificado por última vez en Lunes, 20 Junio 2011 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD