Nou exercici, noves representants

Viernes, 15 Septiembre 2017 17:34

Sempre m’agrada acompanyar als representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt als actes més significatius per mostrar-los el nostre suport i poder viure en primera persona una festa tan significativa a la nostra ciutat i tot el País Valencià. No podem oblidar que ara, per fi, les Falles son Patrimoni UNESCO.
 
Els actes d’este cap de setmana tenen una especial significació per al món faller. Proclamació i Exaltació obriran l’exercici d’un any al qual pretenem tornar a posar la festa al lloc on mereix, obrir-la al món i contagiar la seua essència a qui vullga disfrutar-la des de la nostra ciutat, des de la nostra comarca.
 
Al llarg dels propers mesos, podrem crear amb Mar i Andrea eixe vincle especial que ens uneix gràcies a la quantitat d’actes, vivències i emocions que compartirem i dels quan en formarem part activa, com es habitual, des de la nostra posició institucional, però també amb la important part personal que, inevitablement, hi posem.
 
Mar i Andrea, passen a formar part, des d’ara, de la història fallera d’una comarca amb tradició, vocació i esperit festiu. Durant 12 mesos seran l’espill al qual es miraran moltes altres falleres, l’emblema que representarà la festa, un símbol de la nostra cultura popular, perquè han fet realitat la major il·lusió de qualsevol fallera. Elles són les afortunades representants del món faller del Camp de Morvedre, i han de ser-ho amb tota la dignitat que requereix un paper tan important.
 
Les Falles són un bon atractiu turístic, una gran mostra cultural, un nexe ciutadà, una representació del nostre caràcter… En definitiva, un espai de convivència entre persones que convergeixen per viure la seua festa i compartir-la. Ara toca viure un nou exercici, i fer-ho des de la il·lusió i el goig de les nostres Falleres Majors, ens permet entendre la importància d’esta festa nostra.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD