El Bloc es queda sol

Escrito por
Viernes, 26 Febrero 2010 01:00

En el Ple d’ahir només el Bloc va intentar que es restituïra la legalitat i que no es manipulara de mala fe l’expedient de segregació.

No es tractava d’entrar al fons de l’assumpte, sinó de no permetre que els regidors segregacionistes usurparen les competències del Ple com a màxim òrgan de decisió i de representació dels ciutadans.

El que preteníem des del Bloc és que l’acció il.licita de SP no tinguera cap efecte i per tant assegurar que l’expedient de segregació no contemplara uns informes que mai s’haurien d’haver tramitat.

La realitat és que estos informes partidistes, que distorsionen la voluntat dels ciutadans, ara poden formar part de l’expedient i no sabem exactament la seua trascendència.

La nostra moció, corregida, pretenia , no tant defensar la postura del Bloc, sinó la voluntat de tots els ciutadans amb independència del seu color polític i de la seua opció electoral.

Cap partit no ens va donar suport.

SP, no sols perquè posava en evidència  la seua falta d’ètica, sinó sobretot perquè anul.lava qualsevol pretensió d’incidir en l’expedient.

La resta de partits de l’oposició, perquè es troben incòmodes i preferixen mantenir una certa equidistància. I en algun cas fins i tot per discrepàncies internes.

El PP, com a màxim responsable de tot el que ha succeït, perquè no vol que els seus socis segregacionistes s’enfaden de cara a un futur pacte. De fet es va quedar sol en la votació. Va quedar demostrat que el PP ha facilitat a SP tot tipus de contactes al més alt nivell, inclús s’assegura sense que ningú ho contradiga, que els segregacionistes aconseguiren compromisos de les més altes instàncies de la Generalitat.

El PP juga a enganyar a tots i sobretot als ciutadans, per assegurar-se el poder. No té la més mínima consideració cap a la Institució que els dóna de menjar.

Però el Bloc no va a quedar-se parat, anem a garantir que l’expedient torne a l’estat anterior als informes, i que es respecte escrupulosament la voluntat del poble. I per suposat demanarem les responsabilitats polítiques i de tot tipus que s’hagen pogut produir.

Quico Fernández
Portaveu del Bloc

Modificado por última vez en Viernes, 26 Febrero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD