Sagunt mereix la veritat

Escrito por
Lunes, 11 Enero 2010 01:00

El grup d’Amics del Capitol ens dirigim de nou a tots vostés amb la finalitat de comunicar-los tots els esdeveniments que es van succeint des que férem la concentració pel Capitol el passat mes de novembre, a la vegada que els anunciem que el pròxim dijous dia 28 d’este mes de gener a les 19 hores, davant l’Ajuntament, ens tornarem a concentrar.

Volem fer saber que el nostre grup va ser requerit pel senyor Alcalde i pel regidor de Cultura senyor Vayá una vegada va finalitzar l’esmentada concentració i acceptàrem immediatament.
Dies després es va produir la reunió i va ser el senyor Castelló l’encarregat de dir que posar en funcionament el Capitol li costaria a l’Ajuntament la quantitat d’ 1.300.000 euros, el que ens feia pensar que els nostres governants no estaven per la negociació ni molt menys. A continuació ens va dir que a la pròxima reunió, que tindria lloc una setmana després, ens presentaria una alternativa que la podríem anomenar, centre cultural, o centre d’oci, etc. el qual portaria inclòs també un cinema i que la seua ubicació seria  al centre de la ciutat.
Tornàrem a reunir-se la setmana següent, però esta vegada vingueren tècnics de l’Ajuntament que ja d’entrada digueren que posar el Capitol en marxa suposaria desembossar la quantitat d’1.500.000 euros. Es pot vore perfectament com d’una setmana a l’altra el cost és de 200.000 euros més. El nostre grup va buscar també un tècnic que assegura que amb 40.000 euros el Capitol estaria en condicions d’obrir-se.

A continuació li demanem a l’Alcalde que ens presente l’alternativa que ens va prometre que portaria a la reunió. Vostés l’han vista? Nosaltres, tampoc.
I ara diu que abans que finalitze l’any tindrem noticies d’ell. De quin any parla  Castelló?  Bé, nosaltres hem deixat que passara l’any i res de res. Han passat els reis i res de res. No diuen cap veritat. Ens ignoren a tots els ciutadans. Fan de la mentida la seua forma de governar.
Este mes de gener  començarem de nou amb les mobilitzacions i es per això que demanem als ciutadans de Sagunt que ara més que mai hem d’estar units, hem d’anar tots de la mà, ja que de no ser així el nostre poble no tindrà absolutament res i per tant no ens quedarà més remei que anar-nos-en fora per a gaudir de qualsevol cosa.

Lluitarem pel Capitol però també perquè Sagunt tinga un local amb salons per a reunir-se, sala per assajar els xiquets de les escoles, saló per als pensionistes, per a presentacions, etc. I encara que està difícil, a causa de la intransigència del Partit Popular i de Segregació Porteña, nosaltres estem convençuts que entre tots podrem. Si en altres llocs, inclòs en poblacions de 4.000 habitants, ho tenen, perquè nosaltres no? En poc de temps i per si algú no estava informat, els direm que el nostre Ajuntament ha rebut del Govern Central la quantitat de 19.000.000 d’euros i ni un sol cèntim ha sigut destinat per a satisfer les nostres reivindicacions. També volem que sàpien que el repartiment d’eixos diners els han fet els segregacionistes i el Partit Popular i ja es pot vore el resultat.
                            
POR AMICS DEL CAPITOL : Pepita Perez

Modificado por última vez en Lunes, 11 Enero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD