Només les desenes de milions que estan arribant poden dissimular el fracàs del pitjor govern que ha tingut Sagunt

Escrito por
Miércoles, 30 Diciembre 2009 01:00

Este any ha suposat la confirmació de les tres característiques del govern municipal: autoritarisme conservador, segregacionisme i incapacitat de gestió. Només les desenes de milions que estan arribant poden dissimular el fracàs del pitjor govern que ha tingut Sagunt en el període democràtic.
Pel que respecta als valors demostren dia a dia la intolerància pròpia de la dreta més conservadora, han retallat considerablement els recursos  de l’oposició, fan retrocedir de manera il.legal i indecent l’ús del valencià i han fet de l’amiguisme una pràctica quotidiana, en els contractes, en l’esport, en la cultura, en la política de personal, en la SAG,etc.

D’altra banda estan prenent mesures que distancien els ciutadans, que neguen la possibilitat d’assumir una identitat compatible amb les diferències. No sols es tracta dels plens, en la pràctica han imposat la divisió territorial de SP, com demostra la distribució de les inversions. Com ha explicat un dels principals representants de la junta de govern, si no hi ha segregació el nucli de Sagunt ha d’eixir perjudicat. Com no hi haurà segregació ja han posat en marxa sistemes per augmentar el desequilibri, i a més són tan cínics que parlen de proporcionalitat. Ni tan sols han posat prou diners per acabar La Glorieta en una sola fase. Els segregacionistes enganyen els seus votants amb una quimera i els populars accepten sense complexos tot el que faça falta per aguantar el “paripé”; als seus votants ja els van enganyar.

Pel que respecta a la gestió han fracassat en els seus principals objectius. En més de dos anys i mig no han posat una pedra en el SUP-2, encara no han començat cap centre escolar, ni el Nº 10 ni el Jaume I, ni tan sols l’infantil de Villar Palasí, no s’ha iniciat ni una sola vivenda protegida en els solars municipals, incloent les que estan dins del nucli del Port, no han donat ni una sola llicència en els polígons industrials i el paro s’ha situat en quotes escandaloses, no han acabat cap projecte propi de patrimoni, no han finalitzat la Moreria, no han iniciat el Museu Industrial, han generat conflictes amb els comerciants, amb els Amics del Capitol, etc.
De fet l’únic avanç important és la titularitat de la Gerència, però lamentablement la Generalitat no destina ni un euro en els pressupostos per a la creació del Campus de les Arts Escèniques, com tampoc han solucionat els problemes de Parc Sagunt.
Per si fóra poc han marginat les empreses locals en les obres subvencionades amb els fons estatals i de pas també els treballadors, ja que majoritàriament no són del municipi.
En definitiva un govern que podem qualificar com a molt deficient en valors i suspés baix en gestió.
Grupo municipal del Bloc
Modificado por última vez en Miércoles, 30 Diciembre 2009 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD