Carta a la militància de Compromís per Sagunt (i també als Reis Mags!)

Escrito por Lluís Alcaide i Balaguer
Miércoles, 30 Diciembre 2020 20:03

Estimades companyes i companys: Aquest any no ha estat un any fàcil. Una crisi sanitària sense precedents ha capgirat el nostre món i ha fet que tornem a valorar com a vertaders privilegis hàbits als quals ja no donàvem importància. Sobretot el contacte humà, la proximitat física: saludar-se encaixant la mà o donant-se dos besos, abraçar-se o, simplement, posar afablement una mà sobre el muscle de l’amic. Després d’un 2019 en què vam treballar de valent per preparar unes eleccions autonòmiques, unes estatals i unes municipals, la “no presencialitat” ha afectat -com a tot el món- el treball del col·lectiu, però podem estar satisfets de continuar al costat dels nostres veïns, traslladant els seus problemes quotidians al nostre grup municipal per a intentar que es resolguen.

Com a portaveu local de Compromís, vull donar-vos les gràcies: als que heu sigut voluntaris durant el confinament per ajudar els altres; als que heu compartit l’alegria pels objectius aconseguits; als que heu fet l’esforç de posar-vos al dia tecnològicament per a participar en les reunions telemàtiques; a les Dones amb Compromís per les seues iniciatives per a reclamar la igualtat en tots els àmbits; als Joves Camp de Morvedre-Alt Palància, que vos heu constituït aquest 2020 com a grup encomanant-nos la il·lusió pel futur en un any tan difícil; als nostres regidors i regidores, per esforçar-se a gestionar amb eficàcia els seus departaments...

I també hem d’agrair l’esforç de tanta gent que, des de la seua militància en tots els àmbits, des del voluntariat o des de la seua vocació professional (sanitat, serveis socials, ensenyament, seguretat, comerç...), ens ha ajudat -i continuen fent-ho- a resistir en els moments durs. Una societat avançada, progressista, es mesura pel grau de resposta col·lectiva i solidària davant de les crisis. Moltes gràcies a totes i tots.

Que tingueu les millors festes possibles, amb salut, i que el 2021 puguem continuar avançant cap a una gran ciutat. Una abraçada.
________________________

Benvolguts Reis Mags:

Crec que ens hem portat prou bé, i per això ens atrevim a demanar-vos només unes cosetes. Primer de tot, salut i moltes vacunes. I que les platges d’Almardà estiguen en condicions a l’estiu; que continue el procés de recuperació del Grau Vell (jaciment portuari, búnquers de la guerra); que amb el “Pantalán”, el “Malecón” i l’obertura del port marítim a la ciutat, junt al Museu Industrial, el Port de Sagunt siga un focus d’atracció turística; que el nou Casal Jove de Sagunt es pose en marxa i, junt a la Casa de Romeu, revitalitze l’activitat juvenil i cultural al vell Morvedre; que s’inaugure per fi el centre de visitants del Castell; que un pla important d’inversions permeta recuperar i visitar dignament tot el patrimoni històric de la ciutat; que l’estat assumisca el cànon de construcció de la dessaladora; que el regidor de Medi Ambient potencie el Consell Assessor del Paratge Municipal de Romeu per a defendre les nostres muntanyes; que els carrers estiguen nets...

Uf! Trobe que ens estem passant i que tal vegada no teniu tanta màgia. Però nosaltres prometem que posarem el nostre ”compromís” i moltes pedretes (ja sabeu: “Tota pedra fa paret”) per aconseguir-ho, i segur segur que hi ha molta més gent disposada a col·laborar. Vos esperem.

Lluís Alcaide i Balaguer
Portaveu de Compromís per Sagunt

 

 

SUCESOS

SALUD