L’estat d’un municipi sa, fiscalitzat i de les persones

Escrito por Asun Moll i Castelló
Viernes, 19 Octubre 2018 16:12

Dimarts, al Ple sobre l’Estat del Municipi de 2018, repassàvem l’activitat local fent una anàlisi global d’una legislatura que ens ha ajudat a situar Sagunt al plànol de les més destacades ciutats, com un referent de la recuperació econòmica, de la logística, del creixement... Estos tres anys de treball constant han estat marcats per la voluntat responsable de dotar a la ciutat d’un pressupost aprovat que ens permetera gestionar adequadament les diverses àrees, de manera transparent i fiscalitzada.

Governar de manera responsable, no sectària i posant els interessos comuns per sobre dels interessos particulars és un compromís assumim com a base de la nostra gestió política. Un any més, hem situat la qualitat de vida de la ciutadania com a eix central de la nostra gestió. Polítiques encaminades a l’augment de l’ocupació, lligades a la sostenibilitat, combinades amb la posada en valor del patrimoni i la gestió cultural, o el creixement en termes globals, són algunes de les línies estratègiques establertes pel nostre equip per tal de dotar de respostes reals les demandes de la ciutat. Els resultats són més que visibles.

La valoració general del treball dels nostres regidors i regidores és molt positiva. Hem sabut donar resposta a la majoria de les situacions d’actuació urgent i continuem dedicant els nostres esforços a la gestió de cada delegació amb la major diligència i voluntat, malgrat alguns assumptes que queden lluny del nostre abast i davant els quals continuem reclamant solució davant d’altres administracions.

Estem en el camí de treballar perquè el nostre futur cree una referència internacional. De moment, Sagunt ja som una referència al nostre País i al conjunt de l’Estat, gràcies a la nostra aposta decidida per l’impuls de la cultura, el turisme de qualitat, la cura dels nostres espais natural i la preservació dels vestigis històrics i industrials com ara la ciutat factoria. La nostra sensibilitat pel manteniment del Patrimoni Industrial com a empremta que ha de quedar per sempre a la memòria d’esta ciutat ha quedat patent esta mateixa setmana amb l’obertura, per fi, de l’Alt Forn (un emblema protegit pel nostre partit quan altres plantejaven, fa anys, enderrocar-lo). Demà, en les III Jornades de Patrimoni Industrial quedarà, de nou, constància d’esta realitat industrial de primer ordre.

El nostre govern majoritari ha dotat d’estabilitat la gestió i funcionament intern d’esta institució municipal. Durant 12 mesos més, 3 anys ja, hem pogut treballar de manera estable i coordinada per la millora de la ciutat. Som, no hi ha dubte, un govern plural, divers, cohesionat per un programa que és públic i per la vocació de servei a la ciutat i a les persones per damunt de qualsevol altra consideració.

Asun Moll i Castelló
Secretària Local de Compromís per Sagunt

 

 

SUCESOS

SALUD