El CEIP L'Ermita està de festa: mural a l'escola

Escrito por AMPA CEIP L'Ermita
Jueves, 09 Junio 2016 11:05

Ja són 4 els anys que al CEIP l’Ermita se celebra una festa de valors que començà amb la interculturalitat i que també ha tractat temes com sostenibilitat, cooperació, diversitat, voluntariat,...  Una festa organitzada pels pares i mares amb l’ajuda i col·laboració de tot el professorat per tal de fer arribar un missatge als nostres fills i filles “viure en valors”.

Totes aquestes festes sempre han estat acompanyades d’un mural, un mural on queda plasmat l’esperit d’eixa festa i mitjançant el qual  hem transformat un espai vell, gris i deteriorat  en un espai divertit i colorit que dóna alegria anar-hi, il·lusió d’aprendre i esperança de futur.

Aquest mural ha sigut sempre un motiu d’unió i de convivència per a les famílies, ja que són elles qui l'han pintat amb l’ajuda d’algun artista local.  Enguany hem contat amb la col·laboració de Ricard Balanzá veí de Benifairó i exalumne del CEIP l’Ermita.

Ricard ens va rebre amb molta il·lusió i ganes de fer, li agradava la idea de tornar a l’escola on  ell va estudiar i, com tots els pares i mares, compartia la idea de donar color a l’espai on passen gran part del temps els nostres xiquets i xiquetes.

Tots el murals han sigut importants i ens hem enamorat d’ells pel què comporten, però enguany, i gràcies a Ricard, hem aconseguit una cosa que per als pares i mares era molt important: que els alumnes feren seu el mural.  Gràcies a Ricard, açò ha sigut possible, ja que en tot el procés els ha fet partícips i està plasmat el treball de l'alumnat, des de la preparació de la paret fins als últims detalls.

 A més, també ha aconseguit portar l’art a l’escola.  No només ha dissenyat aquest mural per a nosaltres, sinó que ha estat uns dies en el col·legi explicant la seua obra i portant així la importància de l’art a les aules.

Tot aquest treball i esperit d’unió l’hem volgut traure fora de les parets de l’escola, l’hem volgut fer extensiu a tots els veïns i veïnes de Benifairó de les Valls, perquè no deixa de ser la nostra escola, l’escola per la que gran part de nosaltres hem passat i hem viscut bons moments.  És per això que naix la idea de fer una exposició, en la qual es pot veure el procés d’aquest mural, el treball realitzat per Ricard i els alumnes del CEIP l’Ermita.

L’exposició porta el nom de MURAL A L’ESCOLA i la inauguració serà el divendres dia 10 de juny a les 19h. i estarà oberta els divendres 10 i 17 i dissabtes 11 i 18 de 19h. a 21h. i diumenges 12 i 19 de 12 a 14h.. en la Casa Sánchez Coello de Benifairó de les Valls.

Així que esteu totes i tots convidats per que tots junts fem escola.

AMPA CEIP L'Ermita

 

 

SUCESOS

SALUD