Amb tu, recuperem el futur educatiu en la nostra comarca

Escrito por Ximo Estal Lizondo
Martes, 02 Diciembre 2014 11:43

El pròxim 4 de desembre són les eleccions en l'ensenyament públic i en el conjunt de les universitats públiques.Y per tant també en la nostra comarca .

El 4 de desembre, en les eleccions sindicals en l'ensenyament públic, podem votar per a un necessari i urgent  canvi de polítiques educatives, laborals i socials.

Perquè la possibilitat de recuperar la il•lusió està en les nostres mans. Perquè és el temps de recuperar el futur. I no sol en la comunitat, sino també en la nostra comarca , perque hi ha moltes problemas: prefabricats que hi ha que eliminar, centres que construir, programes que volver a recuperar, lluites per baixar les ratios, exigir més professorat…….

És un moment greu, des del 2010 la dreta més ultraliberal planteja un atac en contra del sindicalisme, però sobretot contra el nostre sindicat, contra el sindicalisme de classe que representa CCOO.

La nostra organització té més de 100 mil persones afiliades en el PV, 350 en la nostra comarca  i 1 milió en tot l’estat. Per tant som l'enemic per al neoliberalisme.

Per a la realització de postres idees programátiques hem obert la participació  a tots vosaltres i a la societat, hem realitzat assemblees programàtiques, hem volgut que altres agents socials i partits polítics (EU, Compromís, Podem ..) donaren també la seua opinió sobre les mateixes.

El nostre programa electoral està fet, a partir d'unes propostes inicials, amb les aportacions de treballadors i treballadores i d'organitzacions socials (entre elles Escola Valencia y Associacions de pares i mares).

Durant aquest cuatre anys CCOO d´ensenyament de la nostra comarca ha estat en totes les lluites, en totes les compromis per defensar l´escola pública i per els drets de aquesta, i sobretot continuaren lluitan siga qual siga el resultat electoral, perque para nosaltres una escola pública de qualitat, laica i valencia és  important i eixe fonamental del nostre treball.

Ximo Estal Lizondo

Secretari General d´Ensenyament del CCOO del Camp de Morvedre i Alt Palancia

Más en esta categoría: « Recuperar la industria Doctor Palos »

 

 

SUCESOS

SALUD