Compromís, el futur dels valencians

Escrito por
Viernes, 18 Noviembre 2011 01:00

Este article, quan queda poc temps per a les eleccions, aspira a ser una penúltima reflexió contra la resignació i una crida a la il.lusió. Contra la resignació que paralitza algunes forces polítiques que ja fa temps que han renunciat a governar i accepten la derrota com una conseqüència inevitable dels seus errors. Una crida a la il.lusió per als qui estem convençuts que el pròxim diumenge podem canviar el curs de la nostra història com a valencians.

Perquè la veritat és que els valencians hem perdut totes les eleccions i estem a punt de perdre el tren de la història. Fa més de trenta anys que perdem posicions en el conjunt d’Espanya: hem passat de ser la segona a ser la quarta potència exportadora, els indicadors econòmics ens situen per baix de la mitjana estatal en PIB i renda per càpita, tenim tants desocupats com els territoris més endarrerits i  presentem nivells de dèficit i de deute com els de Grècia. És tan increïble que de fet els valencians no s’ho creuen, però no per això deixem de patir les nefastes conseqüències d’esta indecent situació. Per no parlar de la imatge deplorable que el govern valencià està projectant a base de corrupció i sectarisme.

Penseu, no és tan difícil trobar un explicació: no pintem res a Espanya, no tenim pes polític, no ens respecten, només som un destí turístic barat, un Levante feliç que es consumix en l’autocomplaença. De què han servit els centenars de diputats i diputades valencians que hem enviat a Madrid? De res, absolutament de res. Els representants socialistes o populars no han anat al Congrés a defensar, ni que siga mínimament, el nostre País. Hi han anat com a militants obedients i submissos del PP o del PSOE, absolutament desagraïts amb els seus votants. Són ells els que han alçat la mà quan tocava decidir les polítiques que ens han arruïnat.

El dia 20 no ha de ser una jornada de resignació, ha de ser un punt d’inflexió. Tenim l’oportunitat de canviar perquè nosaltres ens comprometem a portar a Madrid diputats i diputades que no s’obliden de la seua terra, diputats i diputades que mai alçaran la mà contra els valencians. Ni més ni menys, encara que sone dur haver de dir-ho. Des de Compromís  només vos demanem que valoreu com ens ha anat fins ara, que  no vos resigneu i que penseu en la força del vostre vot per canviar esta societat i este País.

Quico Fernández es portaveu del Bloc al'Ajuntament de Sagunt.
Modificado por última vez en Viernes, 18 Noviembre 2011 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD