Una remodelació inoperant i en clau interna del govern municipal

Escrito por
Lunes, 22 Febrero 2010 01:00

Alfredo Castelló no sols ha sigut incapaç de tancar la crisi institucional que ell mateix ha creat, sinó que cada decisió que adopta empitjora la situació municipal, ja que només es pot interpretar en clau partidista, que en el seu cas és tant com dir en clau personal. No vol tancar la crisi de manera responsable perquè vol deixar la porta oberta a un futur pacte amb els segregacionistes. De fet s’ha compromés ha continuar amb el programa pactat amb Jaime Goig. Per si fóra poc remodela el govern demostrant una total desconfiança en el seu propi equip:

Les delegacions més importants són assumides pel seu fidel escuder, Sergio Muniesa. Es tracta de regidories pràcticament incompatibles de gestionar, i més en una època de crisi. El Sr. Muniesa ha d’impulsar les activitats, l’urbanisme, la vivenda,etc. i a més dirigir un departament tan complicat com la Policia. Senzillament impossible i totalment inoperant.

El Sr. Serrano poca cosa més del poc que ja portava, igual que José Luis Martín , Davinia Bono o Concha Pelaez. Vicente Vayá no ha recuperat ni Educació.

Leonor Murciano, una de les regidores amb més experiència, no ha tornat a les seues delegacions que l’alcalde li va llevar com a càstic, Policia i Sag. I Teresa Peris, filla del militant que s’oposa a Castelló, de moment ni una sola delegació.

Sembla que al Sr. Castelló només li interessa passar comptes interns, enrocar-se amb els seus col.laboradors més estrets i esperar a inaugurar les obres regalades per l’Estat.

Este no és un  govern capacitat per a dirigir una ciutat que està travessant com poques una de les pitjors crisis econòmiques, que està arribant a rècords de paro. El PP torna a demostrar que li interessen els problemes dels ciutadans i que la seua única preocupació és mantenir-se en el poder al preu que siga.

Quico Fernández. Portaveu del Bloc.

Modificado por última vez en Lunes, 22 Febrero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD