Les al·lèrgies primaverals afecten a part de l’equip de govern de Gilet

Escrito por Marcos Solaz i Juan Isach
Viernes, 19 Abril 2024 21:03

El passat 11 d’abril hi hagué un ple a l’Ajuntament de Gilet. En l’ordre del dia no hi havia res que estiguera relacionat amb l’última sentència amb data recent, concretament del 3 d’abril. És a dir, 8 dies després de ser publicada la sentència, ningú del consistori (concretament els regidors del PSOE, l’alcalde i la secretària), s’adonaren que:

El jutjat contenciós administratiu número 4 de València, va emetre una sentència que dona la raó als agrupats de la Urbanització del Balcó de la Penya sobre la base d'una fallada prèvia que anul·lava l'àmbit d’actuació delimitat pel consistori per a dotar a esta urbanització dels serveis urbans mínims, en la qual es diu que els acords municipals adoptats fins a la data manquen de validesa jurídica, afectant la redacció del projecte i l'assistència tècnica per al desenvolupament del PAI que es va adjudicar per un valor de més de 230.000 euros.

En quin cap cap que cap persona esmentada no ho sabera? En la sala de plens hi hauria unes 50 persones, tots inclosos, al·lèrgica curiositat primaveral, tots sabien de la sentència excepte els esmentats. Açò, en el nostre cap no cap.

A més, el final de la sentència diu:

«La anterior sentencia ha sido publicada por la Magistrada que la dictó el mismo día de su fecha (3 de abril de 2024) y en Audiencia pública; se incluye original de esta resolución en el libro de Sentencias, poniendo en los autos certificación literal de la misma y se notifica a cada una de las partes; doy fe».

Com és possible que ni l’Alcalde ni la secretària tingueren coneixement d’aquesta sentència si la Magistrada ha notificat a les dues parts implicades amb data de 3 d’abril de 2024?

Quin tipus de procuradors i advocats tenen al consistori que no comuniquen quan correspon la sentència? És impossible que no ho saberen el dia del ple, impossible!

Cal pensar en una altra possibilitat, la del joc en forma de qüestió procesal i qüestió sustantiva, és a dir, ja ho sé però esperaré que m´ho comunique el jutjat directament i mentrestant…uff! Quines maneres, o no!

Encara és vàlida hui en dia la dita: ‘piensa mal y acertarás’ o hem d’acceptar els comentaris fets en el ple de l’Ajuntament de «no, no sabemos de esa sentencia, ¿nos estáis tratando de mentirosos? ¡Te estás pasando cuatro pueblos!». (Aquest últim comentari, referint-se a una regidora de Participa Gilet, i fet per part de l’Alcalde)

Cal recordar a l’Alcalde que aquesta forma d’actuar, no de parlar, està produint despeses a les arques públiques?

Sr. Alcalde, baixe d’on haja de baixar, i busque la proximitat i el diàleg amb els veïns implicats i tinga en compte que els diners que l’Ajuntament ha de pagar en cada sentència perduda, són diners públics que honradament paguen tots els ciutadans del municipi, o quasi tots els ciutadans, ja que segons les dades de l’exercici 2022, n´hi ha 1.089.838´04 euros de dubtós cobrament (Informació obtinguda en https://www.rendiciondecuentas.es/).

Marcos Solaz i Juan Isach
Veïns de Gilet

Modificado por última vez en Lunes, 22 Abril 2024 18:58

 

 

SUCESOS

SALUD