Estes festes, carbó per a l’Alcalde

Escrito por Ximo Pons
Sábado, 21 Diciembre 2013 11:39

Quasi és obligat quan 2013 està ja diguent adèu,fer un poc de memòria del que ha pasat per a reflexionar sobre el que pot pasar.

L´alcalde de Canet, el senyor Benito, deia sentir-se fart dels errors de Zaplana i de Camps en canal-nou, i donava suport al valent Fabra per la seua decissió de tancar la televisió i ràdio valencianes.
 
Sembla que l´alcalde no s´en recorda de la gestió econòmica desastrosa i la manipulació informativa vergonyosa, que al llarg de tota la seua trajectòria política s´ha fet servir el partit al que pertany, i ell ben poc ha fet per tal de denunciar-ho. Ara resulta que Fabra és valent per tal de decidir el tancament de canal nou, sense dialogar amb la oposició ni admetre cap argument que li plantejàven el Comité d´empresa ni els representants del consell d´administració.
 
Senyor alcalde, vosté confón valentía amb despotisme i menyspreu pel sentit més bàsic de democràcia. Qué fàcil és ser valent amb una majoria absoluta darrere que et protegeix (amb trànsfuga inclós).
 
Si tan clar  té que la ràdio i televisió valencianes s´havien convertit amb un "órgano del partido", vosté podría posar en pràctica una política més objectiva i plural en els canals d´informació municipals, i no recolzar un periòdic que sembla el butlletí oficial del municipi ( vostés s´ho guisen i vostés s´ho mengen ), i per altra banda ignorar i obstaculitzar altres Canals d´informació que no  són tan "órganos del partido".
 
Senyor alcalde, vosté no pot fer entrega de l´esborrany dels pressupostos de 2014 a la oposició quaranta-vuit hores abans del ple més important de l´any,ón es tenen que aprovar les bases de la dinàmica política i gestora de tot un exercici.
 
Vosté tampoc pot defensar una escola pública i de qualitat...quan li dóna espai públic a una escola privada, mentre hi ha places de sobra a l´escola que la consellera del seu partit hauría de defensar i estem duplicant despesses pagant a la concertada que tant li agrada.
 
Senyor alcalde, vosté no pot desmarcar-se de moltes accions politiques del seu partit, si continúa pertanyent a un partit popular que cada vegada té més casos de corrupción al seu entorn...a no ser que es plante i públicament diga, en el lloc adequat, que se’n va del PP perquè s´ha convertit en "órgano del partido", ningú podrà dir que no es mereix vosté carbó com a regal.
 
Amb tot el que estem patint i amb el que ens vé amb mesures com el “tarifazo” de la llum, des del Bloc-Compromís de Canet volem desitjar unes bones festes a tots els veïns del poble (gastant poqueta llum) i demanem que en el 2014 la classe política estiga a l’alçada del poble i no s’obstaculitze el treball de l’oposició per bé de tots.
 
Ximo Pons,
regidor del Bloc-Compromís de Canet de Berenguer

Artículos relacionados (por etiqueta)

 

 

SUCESOS

SALUD