Y que ayer se hiciera una foto en la carpa que la Academia de la Lengua Valenciana había instalado en la Glorieta

Desde el Bloc critican al alcalde de Sagunto, por incumplir la ley de uso del valenciano

Martes, 01 Marzo 2011 01:00

El portavoz del Bloc, Francesc Fernández critica que el alcalde de Sagunto, Alfredo Castelló incumpla la norma dle uso del valenciano en las instituciones y ayer visitara la carpa instalada en la Glorieta donde la Academia d el Lengua Valenciana promociona dicho idioma. En tal sentido señala: «Com es pot tindre la cara tan dura? I no sols és que ho diguem nosaltres, és que ja els ho ha dit el Síndic de Greuges: l’Ajuntament de Sagunt, per voluntat del Sr. Vayá i del Sr. Castelló incomplix la Llei d’Ús i el propi Reglament d’Usos Lingüístics municipal. A qui pretenen enganyar? Per al PP l’única llengua que importa és el castellà. És la llengua que usen per norma i han arribat a modificar la retolació que respectava la normativa a costa de gastar milers d’euros per a quedar bé amb SP».

Para este edil nacionalista, «És intolerable que els que pretenen ignorar i ocultar la nostra llengua, ara es facen una foto per a dissimular la seua poca vergonya. El que han de fer és complir l’Estatut, la Llei d’Ús i el Reglament municipal, des del primer article fins a l’últim, com qualsevol altra llei, reglament o ordenança; els gestos i les fotos només són una demostració d’hipocresia o de mala consciència. Fets reals i no paraules falses són  la  prova de la voluntat i el compromís dels polítics»,concluye Fernández.

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Martes, 01 Marzo 2011 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD