El Bloc le pide al alcalde de Sagunto medidas de ahorro claras

Miércoles, 02 Junio 2010 02:00

 El portavoz del Bloc
El portavoz del Bloc
  El Bloc valora positivamente  la  renuncia de la alcaldía  al coche oficial, en una nota de prensa, pero consideran que sería mejor tener los números claros para entender exactamente cual es la cifra del ahorro que se obtiene de esa medida .

El portavoz municipal  nacionalista, Francesc Fernández Carrasco declara: «En principi ens sembla bé que el govern municipal adopte mesures per reduir el dèficit en una època de crisi o en qualsevol altre moment, perquè els dèficits s’originen bàsicament per un descontrol en les despeses. De fet animem al Sr. Alcalde que faça públiques totes les mesures necessàries per eliminar les despeses supèrflues: protocol, dinars, subvencions, alliberaments injustificats, etc. Crec que tots estem d’acord que en situacions crítiques, ens hem d’apretar el cinturó, començant per allò que no és precís i obligatori».

Abundando sobre el tema el edil del Bloc concreta:  «És el cas del cotxe oficial,  però per a no restar credibilitat a la mesura ens agradaria saber quin és l’estalvi real. L’alcalde ha disfrutat fins ara d’un xofer de total confiança a qualsevol hora. Quin ha sigut el cost durant 2007, 2008, 2009 i 2010? És fàcil de dir i de demostrar. Tots sabem que es tracta d’un afiliat  destacat del seu partit. Ara sembla que es dedicarà també a serveis especials, entre altres a la propaganda política i partidista. Per tant, si sumem el seu sou més les factures dels taxis, sabrem exactament els diners que deixaran de subvencionar els ciutadans. No siga que l’anunci del Sr. Alcalde siga només una operació de màrqueting  polític».

Opina Fernández que un coche oficial  si se usa de manera responsable no es el principal  problema, «el problema és usar-lo per a tot. Esperem que el govern municipal aclarisca tots els dubtes que la mesura implica  i que anuncie un pla seriós de mesures per adaptar-se a l’actual situació  d’austeritat  en la despesa pública», concluye.

 

 

 


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Miércoles, 02 Junio 2010 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD