El Bloc felicita a los vecinos de Amardà por la llegada del agua del metro cúbico

Domingo, 24 Abril 2011 02:00

EL PORTAVOZ MUNICPAL DEL BLOC
EL PORTAVOZ MUNICPAL DEL BLOC
Desde el partido nacionalista señalan que el agua potable ya ha llegado  al al sector F3 d’Almardà.  Y que este era uno de los «objetivos más importantes que planteó el Bloc cuando se constituyó la empresa mixta del agua, denominada Aigües de Sagunt.
En tal sentido Francesc Fernández, como portavoz del Bloc y como miembro del consejo de administración de Aigües de Sagunt declara: «vull felicitar els veïns d’Almardà per l’arribada del metre cúbic, una aigua potable de qualitat que equipara este servei tan bàsic amb la resta de la ciutat. Este era un dels principals objectius que ens marcàrem quan vam impulsar esta empresa mixta de majoria municipal, de la mateixa manera que també és un objectiu el barri de Churruca. De moment l’aigua arriba al F3 i progressivament s’estendrà a tots els sectors de la platja. Hem de destacar també que ja s’està notant una major eficiència de la xarxa que es traduïx en un important estalvi, sobretot perquè les pèrdues s’estan reduint considerablement. Des del Bloc esperem que el servei continue millorant i que es demostre com la millor fórmula per a oferir un bon servei a un cost raonable. Sense esta fórmula que va plantejar el Bloc en primera instància, hui Almardà no tindria aigua del metre cúbic».



Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Domingo, 24 Abril 2011 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD