Porque no paga» a suministradores y empresas de mantenimiento

El Bloc denuncia que la Generalitat no cumple sus obligaciones con el centro ocupacional San Cristóbal y otros colectivos

Sábado, 16 Abril 2011 02:00

Señalan desde el Bloc Nacionalista Valencià que el centro ocupacional San Cristóbal y otros colectivos están padeciendo la falta de recursos de la Generalitat que está dejando de pagar a suministradores y a las empresas de mantenimiento.

Al respecto de este asunto  declara el portavoz municipal y candidato Francesc
Fernández: «La Generalitat ha fet fallida, però no ho reconeixen. Han optat per callar i no pagar, i les conseqüències les estan pagant els ciutadans. El principal ascensor de l’Hospital de Sagunt no funciona des de fa més d’un any perquè la Conselleria no paga a l’empresa de manteniment. Les vivendes buides de Baladre no s’adjudiquen perquè l’IVVSA no les repara. Les farmàcies no cobren els diners que els adeuda Sanitat. Les persones dependents no reben les ajudes, etc, etc. I el Centre Ocupacional de Sant Cristòfol també està patint ara problemes perquè la Generalitat no garantix serveis bàsics com el menjador» enumera  Fernández.

A juicio del candidato nacionalista, La indignació, está aumentando entre la ciudadanía, «perquè veuen com cada dia el PP gasta milions d’euros en capritxos i abandona els serveis bàsics, els més elementals, els que afecten els col.lectius més dèbils: malalts, discapacitats, dependents, etc. La situació és d’emergència, d’alarma social, però sembla que el PP està confiat en les enquestes i només espera a guanyar les eleccions i acabar d’afonar este País. A Sagunt, el PP de Castelló també sembla disposat a gastar-se el que no té, ha deixat les arques municipals buides i ha demanat un préstec, amb l’ajuda del PSOE, que l’interventor diu que ens deixa en números rojos i que no servix ni per a rehabilitar el carrer València. Tanta irresponsabilitat, tanta indecència, no pot ser recolzada pels vots dels ciutadans, perquè si és així, anem al desastre i no tenim solució» concluye.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Sábado, 16 Abril 2011 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD