El Bloc pide la declaración ya, de la montaña Romeu en su integridad como paraje natural municipal

Martes, 15 Marzo 2011 01:00

Francesc Fernández
Francesc Fernández
Esta mañana se ha celebrado la comisión especial de la montaña Romeu y sobre ella el portavoz nacionalista resalta que el Bloc ha pedido la declaración integral de Romeu como Paraje Natural y que se descarte cualquier tipo de convenio con Lafarge. En tal sentido, Francesc Fernández Carrasco declara que la posición del Bloc ha quedado clara, después de descubrir el «documento oculto», se refiere este edil, al informe de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo en el que que descarta la posibilidad de ampliar per tercera vez en la història esta cantera que «ha expoliado nuestro patrimonio natural».

Prosigue Fernández afirmando: «Ja n’hi ha prou, ara el que toca és declarar el Paratge Natural per a blindar definitivament una muntanya que és de tots, de la rapinya dels interessos privats. Cal per tant rebutjar qualsevol tipus de conveni amb una empresa que com s’ha demostrat només busca el màxim benefici a costa del benestar dels saguntins i que a més ha vulnerat, si més no des de 1992, la voluntat democràtica dels ciutadans. Per no parlar de les mentides que hem hagut de suportar en diverses ocasions».

Señala el portavoz nacionalista: al costat de l’empresa, com no podia ser d’una altra manera, els de SP, que no perden ocasió per a perjudicar tot el que consideren que no és «lo suyo».
Para Fernández, el govern del PP y el PSOE «sembla que pretenen allargar més encara esta situació i esperen una nova proposta de l’empresa, quan és més que evident que l’Ajuntament no pot negociar en base a uns drets sobre els quals no sols no és competent sinó que a més l’administració competent ja s’ha manifestat.  No sé si el que es pretén és guanyar temps per a passar les eleccions, però per al Bloc el tema s’ha de tancar ja en benefici de l’interés públic, l’únic interés que ha de defensar l’Ajuntament i els partits polítics».



Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Martes, 15 Marzo 2011 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD