Francesc Fernàndez Carrasco

Francesc Fernàndez Carrasco

Vaig nàixer a Sagunt com podria haver nascut en una altra ciutat, de fet allò important per a mi no és tant el lloc on he nascut sinó el compromís que tinc amb el meu poble ,amb la meua gent i amb la humanitat. Sóc polític, i n’estic ben orgullós. Sóc filòleg per afició i professor per devoció, i sóc moltes altres coses, un sapiens curiós que no es cansa d’opinar i de xarrar. I evidentment intente convéncer els altres que tinc raó, com quasi tots i totes. Espere que el blog que ara comence servisca per conéixer-nos millor.

Viernes, 16 Junio 2023 21:06

Fins a Itaca, ens anem veient pel camí

Que veinte años no es nada cantava Gardel en Volver. I si ho diu el tango veritat serà, encara que les cançons, com els argentins, són propenses a l’exageració. En qualsevol cas, el temps és una de les mesures més subjectives que hi ha, i vint anys poden ser un soplo o un excés. En la política se sol tract(...)

Al llarg de 40 anys, com a UPV, com a BLOC, com a Compromís, amb un o cinc regidors, en el govern, l’oposició o l’alcaldia, el nostre grup ha sigut l’eix del progrés de la ciutat. Sagunt no seria el que és actualment sense les idees, els projectes, el treball i l’empenta de les persones que ens han repres(...)

El debat de l’estat del municipi va servir per a compartir els punts de vista sobre la qüestió dels diferents grups polítics, perspectives diferents com és natural, encara que algunes massa desenfocades. Entre les catastrofistes i les triomfalistes hi ha la realitat, tossuda com sempre, i no sempre fàcil de de(...)

Viernes, 25 Marzo 2022 21:06

L’èxit no s’improvisa

L’anunci definitiu de la instal.lació de la gigafactoria de bateries de Volkswagen a Sagunt ha desencadenat una explosió de notícies optimistes en tots els mitjans de comunicació, d’expressions de satisfacció, d’autoimposició de medalles, d’autobombo i de vanitats sense límit, que no pe(...)

Viernes, 04 Febrero 2022 19:05

Tenim un compromís amb la SAG

El primer que volem afirmar és el nostre compromís amb el caràcter públic de la SAG, perquè estem conveçuts que és la manera més eficient de gestionar els recursos públics, i perquè hem observat que des d’algunes instàncies s’ha posat en dubte de manera interessada les nostres intencions. I com en pol(...)

Deia Churchill que un polític ha de saber predir el que va a passar demà, el més següent i l’any pròxim, i al mateix temps saber explicar després per què no va ocórrer. Esta confessió per part d’un dels grans referents històrics de la política del segle XX conté una important dosi de cinisme, però en(...)

Viernes, 07 Mayo 2021 21:06

Desmemòria o sectarisme?

Algunes declaracions a manera de despedida són com una espècie de testament que posa negre sobre blanc la gestió del propi patrimoni i en alguns casos deixen en evidència el malbaratament de l’herència rebuda de les generacions anteriors, molt honesta i brillant si la comparem amb la dels hereus, o hereves.

Jueves, 18 Marzo 2021 21:06

Obrim ja el port a la ciutadania

Les relacions entre l’APV i la nostra ciutat no han sigut sempre fluides i ara mateix no passen pel seu millor moment. Fins i tot fa alguns anys es va plantejar la necessitat de recuperar l’autonomia que l’Estat va anul.lar per incorporar en nostre port junt amb de Gandia dins de l’APV. No es tracta, ni molt (...)

Viernes, 13 Noviembre 2020 20:06

En defensa de l'interés públic

Voldria explicar de manera clara i concisa quin ha sigut el procés judicial que l’Ajuntament de Sagunt ha mantingut i encara manté obert amb la multinacional Lafarge. El primer que m’agradaria deixar clar és que la nostra obligació com a grup municipal i com a partit és defensar els interessos públics, és (...)

Viernes, 23 Octubre 2020 19:04

A pesar de la COVID continuem avançant

Podria semblar que el terrible impacte de la Covid19 ha paralitzat la ciutat, però res més lluny de la realitat, hem continuat treballant cada dia per continuar avançant en el benestar de les persones. No ha sigut fàcil funcionar en estes condicions, especialment en els moments més crítics, però a hores d’ar(...)

Página 1 de 8

SUCESOS

SALUD