Tenim un compromís amb la SAG

Viernes, 04 Febrero 2022 19:05

El primer que volem afirmar és el nostre compromís amb el caràcter públic de la SAG, perquè estem conveçuts que és la manera més eficient de gestionar els recursos públics, i perquè hem observat que des d’algunes instàncies s’ha posat en dubte de manera interessada les nostres intencions. I com en política els fets tenen més valor que les paraules, són precisamente les nostres decisions i accions les que ens avalen.

Cosa distinta és que estiguem d’acord com s’ha gestionat i es gestiona l’empresa. Pensem que amb un pressupost superior als 14 milions d’euros i una plantilla que frega els 400 treballadors i treballadores, entre els 332 indefinits i els 61 eventuals, els resultats haurien de ser més satisfactoris. Perquè d’això es tracta, d’oferir uns serveis als ciutadans que s’ajusten al l’esforç econòmic que els ciutadans fan. I el que ens transmet la ciutadania és que no està satisfeta amb els resultats. Així de senzill.

Des de Compromís no posem en dubte la professionalitat dels treballadors i treballadores de tots els serveis, sinó de la manera com està organitzat el funcionament. Tampoc no dubten dels encerts que al llarg de tants anys s’han aconseguit per part de la direcció i que hem agraït. Però ha arribat el moment de fer canvis per superar l’estancament i la falta de resultats, i com en qualsevol empresa, el primer que cal és substituir els responsables.

Ho vam intentar ja en l’anterior legislatura amb el suport del PSOE i ADN-Morvedre, però EU i el conjunt de l’oposició conservadora i segregacionista ho van impedir. En la present s’ha tornar a repetir la jugada i EU, amb tan sols dos regidors dels 14 que conformem el govern, s’ha tornat a sumar a IP, PP, CS i VOX, per mantenir el gerent en contra de l’opinió majoritària dels seus socis.

Hem intentat en diverses ocasions que reconsideraren la seua postura, que entengueren que l’oposició no aprovava el relleu perquè era la seua manera de desgastar el govern, però no hem pogut arribar a un acord. Fins i tot després de la patètica situació derivada de la votació d’uns pressupostos, que només van recolzar EU i els segregacionistes.

La destitució del director de la SAG només ha sigut possible en base a l’acord entre el PSOE i Ciudadanos, un acord tancat al marge de la voluntat de Compromís i que a nosaltres no ens afecta, sempre que no implique mesures incompatibles amb el programa de govern o el nostre ideari polític, però que ha aconseguit l’objectiu.

I ara és el moment de mirar endavant i encetar el procés de selecció de la millor persona per portar a terme les transformacions que necessita la SAG per oferir els millors serveis possibles a la ciutadania. Un procés que ha de er transparent i en què han de primar els criteris de capacitat i mèrit. No será fàcil, però és necessari.

Com hem dit al principi, el nostre és un compromís garantit amb l’empresa, els treballadors i la ciutadania.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Modificado por última vez en Viernes, 04 Febrero 2022 16:02

 

 

SUCESOS

SALUD