Imprimir esta página
Francesc Fernàndez Carrasco

A pesar de la COVID continuem avançant

Viernes, 23 Octubre 2020 19:04

Podria semblar que el terrible impacte de la Covid19 ha paralitzat la ciutat, però res més lluny de la realitat, hem continuat treballant cada dia per continuar avançant en el benestar de les persones. No ha sigut fàcil funcionar en estes condicions, especialment en els moments més crítics, però a hores d’ara podem afirmar que cap ciutadà ha quedat desatés en les seues necessitats bàsiques.

Per això mateix el primer que vam fer va ser modificar el pressupost per atendre eixes necessitats amb diferents programes, des de les ajudes directes als autònoms i xicotetes empreses fins a un ambiciós pla d’ocupació. Per una banda es tractava de donar una oportunitat a les persones que s’han quedat sense treball i per altra d’evitar el tancament de les xicotetes empreses. A més evidentment de dotar la partida de serveis socials dels recursos necessaris per garantir les ajudes directes a les famílies més afectades.

En l’àmbit econòmic hem continuat tramitant totes les llicències que se’ns ha sol.licitat i els polígons industrials, especialment Parc Sagunt i Camí de la Mar van acollint cada dia més empreses, gràcies també a la gestió que des del departament d’Urbanisme s’està fent per millorar les condicions d’accés i subministraments. Sense oblidar l’augment considerable en la tramitació d’expedients de llicències d’obra.

Un dels camps en què la nostra ciutat ha destacat ha sigut el de la cultura i és probablement el municipi valencià que més actes presencials ha programat, amb l’assistència de més de 20000 espectadors, una fita que demostra fins a quin punt la cultura és una de les nostres senyes d’identitat.

I també sense parar han vist la llum projectes dissenyats i pressupostats en l’anterior legislatura, des del Grau Vell al Sender Blau, passant per la Ronda Nord o la Redona del Camí Vell de Terol. El pàrquing del passeig marítim, que vam recuperar fa quatre anys, ha sigut asfaltat. I en els pròxims mesos seran una realitat el Casal Jove de Sagunt i s’iniciaran les obres de l’IES n5 o les del Pavelló.

La crisi sanitària encara està per resoldre i l’econòmica pot ser molt dura, són temps difícils, però segur que eixirem i ho hem de fer junts.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Lo último de Francesc Fernàndez Carrasco