Continuem treballant per la ciutat

Viernes, 25 Octubre 2019 16:37

La meua ocupació actual com a regidor d’Urbanisme i Habitatge em permet continuar contribuint, amb la mateixa convicció de sempre, a consolidar un projecte de ciutat en el qual hem treballat des que tenim responsabilitats de govern. En este sentit, no hem perdut el temps i ens hem posat a la faena de seguida i hem començat la legislatura municipal desbloquejant antics projectes paralitzats des de fa anys a causa de la crisi econòmica i l’abandonament dels agents urbanitzadors.

En primer lloc, hem actuat al barri de Churruca del Port de Sagunt, una actuació per a començar el procés d’urbanització de tot el sector,UA-5, que tants problemes ha generat en últims anys. És molt important perquè el procés ja no es detindrà i es crearan espais verds, dotacionals i solars per a edificar. Així podrem resoldre tots els problemes pels quals, amb molta raó, es queixaven els veïns del barri. També actuarem en altres àmbits amb urbanització pendent, com és la plaça de Bilbao, la zona del Ferroland o el barri dels Metalls. En el sector centre, tenim pendents obres al gran sector de Fusió i tenim en procés la reparcel·lació del terreny que hi ha entre el Baladre i la zona comercial, amb el qual es completaria la trama entre els dos nuclis principals de la ciutat.

Una altra de les actuacions pendents és el polígon d’El Ventorrillo, que es troba en la fase final d’informació pública per a regular tota la urbanització (vials, parcel·les edificables, etcètera) i permetrà atorgar llicències urbanístiques de manera definitiva. Es tracta d’un espai que fins ara tenia un caràcter precari i que a partir de la nostra gestió podrà regular-se com cal. És una molt bona notícia perquè són 230.000 metres quadrats que tenen moltes possibilitats, ja que és una zona molt ben comunicada que pot facilitar la instal·lació d’empreses i crear llocs de treball. L’ampliació del polígon ja es va plantejar en la legislatura quan vaig ser regidor d’Urbanisme, però el projecte del segon bypass la va paralitzar. Estem treballant també en un altre polígon industrial molt rellevant, el del Camí de la Mar, sobretot amb la xarxa elèctrica, ja que la demanda de parcel·les per part de les empreses s’ha incrementat els últims anys i hem de facilitar la seua instal·lació.

Al nucli d’Almardà acabem de rebre la urbanització de Malvasur i estem programant la solució, d’acord amb la nova legislació urbanística, per a tots els sectors que encara estan pendents d’urbanitzar. Un dels grans objectius és connectar totes les vivendes a la xarxa municipal.

Comptat i debatut, continuem treballant per la ciutat, en esta ocasió com a regidor d’Urbanisme i Habitatge, amb la mateixa energia, passió i devoció, com sempre: és la meua manera d’entendre la política local. Una ciutat rica i complexa que ha de servir al benestar de les persones.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD