Continuar avançant

Viernes, 10 Mayo 2019 16:13

Ja ha començat la campanya electoral i és el moment de plantejar algunes de les propostes de Compromís per Sagunt per a continuar avançant en el progrés i el benestar de la ciutat. Estos quatre anys d’intens treball hem viscut una etapa de prosperitat, estabilitat i convivència. Compromís ha liderat un govern que ha aprovat tres pressupostos i ha desenvolupat una gestió responsable que ha millorat la qualitat de vida de la ciutadania.

En la meua opinió, l’experiència política ha sigut decisiva per a portar endavant un govern quadripartit en un clima de tolerància i treball, obert als pactes i molt dialogant. L’Ajuntament de Sagunt és una institució complexa de gestionar que demana experiència per a crear un clima d’estabilitat que afavorisca el treball en projectes que demana la ciutat per a continuar avançant.

Un dels nostres objectius essencials és continuar contribuint a la generació de llocs de treball. Volem afavorir un creixement sostenible dels sectors productius i consolidar l’ampliació de Parc Sagunt II. Ja han vingut empreses com Mercadona i Inditex, entre moltes altres, i volem continuar el treball que hem iniciat i convertir Sagunt en una referència internacional en el món empresarial. I tot això ho volem fer amb mesures de millora de la sostenibilitat, garantint un aire net amb polítiques de control d’emissions en col·laboració amb les empreses.

D’altra banda, posar en valor definitivament el nostre Patrimoni Industrial és per a nosaltres fonamental. Volem obrir la Nau de Tallers com a espai cultural i recreatiu, adaptar la planta visitable de l’Alt Forn i obrir el Museu Industrial i de la Memòria Obrera. I tot això s’haurà de complementar amb la inversió de sis milions d’euros gràcies al Conveni signat amb l’Autoritat Portuària que comportarà la rehabilitació del Pantalà per a convertir-lo en un dinamitzador turístic i d’oci. Consolidarem i obrirem el conjunt de la Gerència amb la rehabilitació de l’Economat com a CEAM i Centre de Dia i del Casino com a Centre Cívic. Per descomptat, lluitarem per aconseguir el tren al Port de Sagunt.

El projecte Sagunt, Patrimoni de la Humanitat, ens ha de situar en el mapa mundial del patrimoni. Igual o més important que la finalitat és el camí que hem iniciat: ja estem en tres rutes internacionals, del Consell d’Europa i de la Comissió Europea i som finalistes per al Segell de Patrimoni Europeu. És un projecte de cohesió i autoestima que hem de continuar els pròxims anys.

Respecte de la política relacionada amb el Medi Ambient, volem desenvolupar el paratge natural municipal de la muntanya de Romeu i crear el Parc del Delta del Palància amb el Sender Blau, a més d’adequar el llit del riu al seu pas per la ciutat des de la mar fins l’assut de Pedres Blaves. Finalitzarem la recuperació integral del conjunt patrimonial del Grau Vell: Fortí, Torre i Magatzem.

També volem adequar el Centre Cívic d’Almardà i continuar defensant el projecte de recuperació, regeneració i estabilitat de les platges d’Almàrdà, Corinto i Malvasur. A més de construir un Centre Multiusos-Gran Casal Faller al dotacional internuclis de la ciutat com a espai per a esdeveniments de gran afluència.

Estes són únicament algunes de les propostes que hem llançat des de Compromís per Sagunt per a continuar avançant.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD