Gràcies pel vostre treball

Viernes, 15 Marzo 2019 16:48

GRÀCIES PEL VOSTRE TREBALL. No puc obrir esta salutació de cap altra manera més que tractant de retre homenatge a la tasca dels nostres fallers i falleres -a la visible, però també a la invisible-. La dedicació que posen a la nostra festa resulta fonamental perquè hui siga una referència internacional: les Falles són Patrimoni Immaterial de la Humanitat; les de Sagunt, a més a més, Festa d’Interès Turístic Nacional.

El nostre atractiu com a comarca resulta clau per assolir els objectius del nou segle i depén, en gran mesura, de tot allò que puguem oferir a l’experiència dels nostres visitants. Precisament amb l’objectiu de potenciar la nostra oferta cultural i lúdica, el nostre Ajuntament ha estat treballant al llarg d’estos tres anys. El resultat més evident és la nostra designació com a Capital Cultural Valenciana. Vosaltres, falleres i fallers, formeu part activa d’este èxit.

La festa fallera és cultura, tradició, il·lusió i convivència. De generació en generació hem aconseguit transmetre els valors fonamentals de la festa, respectant el seu esperit però enriquint-lo amb una necessària evolució. Si fa uns anys les nostres comissions centraven els seus esforços en la Setmana Fallera, hui en dia, reparteixen el treball al llarg de tot l’any per tal de poder oferir a la ciutadania activitats culturals, artístiques i d’agermanament. Son un dinamitzador social i cultural, i a ciutats com Sagunt resulta indispensable comptar amb moviments com el que genera esta festa.

Caminar al costat de les nostres Falleres Majors al llarg dels tres últims exercicis m’ha ajudat a entendre este sentiment. He conegut la part estètica, però també la que no es veu i resulta fonamental per tal de fer possible que cada 19 de març la festa concloga amb l’èxit que s’espera. Enguany el nostre Museu Faller celebra el seu 25 aniversari, i jo, com a alcalde de Sagunt vull mostrar la meua admiració perquè esta fita haja estat possible.

Molt prompte ens emocionarem i compartirem els actes de la setmana més important de l’any faller. Traurem la festa al carrer i farem partícips del nostre orgull a les persones que ens acompanyen. Mostrarem la nostra millor cara perquè, tot i que el treball sol ser invisible, els seus fruits són molt valorats per part de la ciutadania. Jo, que he tingut el plaer de compartir i viure el somni de sis Falleres Majors -tres Majors i tres infantils- i les seues Corts d’Honor, enguany continuaré al celebrant una festa que ens fa únics i úniques.

Bones Falles 2019


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD