L'any de Parc Sagunt II

Viernes, 18 Enero 2019 14:24

Enguany, el 2019, serà el de Parc Sagunt II. El procés d’atracció d’empreses i creació de llocs de treball que hem posat en marxa continuarà avançant amb l’inici de la segona fase. Sobretot perquè després de la compra per part de l’empresa Tempe, del grup INDITEX, de la parcel·la de 280.000 metres quadrats propietat de l’Autoritat Portuària de València, esta entitat destinarà els recursos obtinguts, més de 30 milions d’euros, a incentivar, activar i agilitzar la següent fase mitjançant la compra de noves superfícies atractives per a les inversions empresarials. Esta és i serà una de les notícies econòmiques més importants de l’any.

Hem d’agrair, no em cansaré mai de repetir-ho, el gran treball i el compromís de l’APV amb el desenvolupament del nostre parc industrial i la tenacitat que la Generalitat i l’Ajuntament han posat en este important projecte de present i futur per a la ciutat i la comarca. Després d’anys de paràlisi i decadència de Parc Sagunt, és per a mi una de les més grans satisfaccions com a alcalde comprovar que este procés de creixement és imparable i comportarà, sens dubte, la creació de llocs de treball, benestar i millora de les condicions de vida per a tota la ciutadania.

D’altra banda, cal assenyalar la importància que té per a nosaltres que una empresa del grup INDITEX, amb presència en 96 països d’arreu del món i una plantilla de més de 170.000 treballadors, tinga presència a Sagunt. Esperem que genere riquesa, activitat i creació de llocs de treball a la nostra ciutat. Però no és l’única empresa a valorar a hores d’ara. El consell d’administració de Parc Sagunt ja ha adjudicat una parcel·la de 17.000 metres quadrats a l’empresa Fartons Polo i ja estan en fase de construcció unes altres empreses que portaran treball a Sagunt i la comarca com és el cas de Mercadona, Arnedo, Importaco i Crown. Això no obstant, com he dit en altres ocasions, hem de resoldre el problema del desdoblament de la CV309. És una prioritat per a afavorir en bones condicions el trànsit de mercaderies.

Estes són les qüestions econòmiques. Però hi ha també un altre tema essencial: el nou conveni amb l’Autoritat Portuària de València comportarà una inversió de cinc milions d’euros per a promoure la millora de la integració urbana de la zona nord del port i l’ampliació de la zona sud. Obrir la ciutat al mar, espere que este somni siga realitat els pròxims anys i el Port de Sagunt tinga, definitivament, una zona d’oci i gaudi per a tots i per a totes.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

Más en esta categoría: « Bon 2019 Gràcies pel vostre treball »

 

 

SUCESOS

SALUD