Els majors compten

Viernes, 04 Mayo 2018 14:15

Dilluns encetem la nostra Setmana Cultural de les Persones Majors. La seua 15ª Setmana Cultural, una nova edició que ha de tornar a posar en evidència la seua importància dins de la nostra ciutat i ens ha de servir per fer patent que compten, i molt, amb tot el nostre suport.

Esta ciutat ofereix una programació cultural, festiva i lúdica de primer ordre. Bona prova és el fet que ens hagen triat com a Capital Cultural Valenciana. De la tardor a l’estiu, cada estació renovem la nostra oferta: visites guiades, espectacles musicals o teatrals, tallers, conferències, contacontes, jornades esportives...; oferida a veïnes, veïns i visitants, la qual ens situa com a referent turístic i cultural de tot el País.

La ciutadania mereix poder gaudir d’activitats adaptades a les seues necessitats. Precisament, amb este objectiu, les diferents delegacions del nostre Ajuntament treballen de manera coordinada per tal de poder elaborar una extensa, variada i exigent agenda capaç de cobrir la demanda de tots els nostres públics: des de la infància, fins a les persones de major edat, els nostres majors.

Som conscients que encara queden qüestions per resoldre i amb este objectiu treballem per tal de poder oferir als major de la nostra ciutat unes millors instal·lacions en les quals poder gaudir de les activitats setmanals, o dels balls de cap de setmana. Ells són una de les nostres prioritats. No en va, configuren un sector cada vegada més important per a les nostres societats i és de justícia respondre a les seues necessitats amb una completa oferta cultural, esportiva, sanitària etc , la qual ens ajude a millorar la seua qualitat de vida i poder gaudir dels seus espais d’oci, adaptat, condicionats i amb les característiques necessàries perquè siga possible.

En esta línea, el compromís fefaent amb ells és una de les nostres premisses irrenunciables a l’hora de governar. Trobar la manera de fer-los patent que ens importen, dissenyar programes que els integren i acostar-los eines que els ajuden a millorar la seua qualitat de vida són principis fonamentals dins de les nostres actuacions. Atenem i escoltem les necessitats dels diferents col·lectius de persones majors de la nostra ciutat, i tractem donar solució als problemes que es presenten durant el dia a dia, però també als que marquen l’agenda política i social des de fa anys, molt abans que arribàrem al govern.

Les persones majors són part fonamental de la nostra memòria viva, el nostre testimoni com a poble. A ells els devem un reconeixement merescut i sostingut, com a actitud justa davant tots els valors que suposen per al nostre municipi, per a Sagunt.


Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986

 

 

SUCESOS

SALUD