Sí a Sagunt!

Escrito por
Viernes, 04 Septiembre 2009 02:00

Fuster ens diu que "tota política que nosaltres no fem, serà feta contra 
nosaltres". Hi ha moments per recordar-nos que Sagunt demana compromís. Hui  és un bon dia per fer-ho: Sagunt ofereix oportunitats, però per damunt de tot Sagunt demana compromís. 
 
Els projectes que ens fan somiar, que ens fan créixer, que ens fan donar el millor de nosaltres mateixos mai han estat fàcils. Tots els projectes que valen la pena ens exigeixen esforç, dedicació, confiança i compromís. Compromís per superar les dificultats i compromís per quan arriben els bons temps no perdre de vista el treball propi i de les generacions que ens han precedit per arribar a on hem arribat. Impulsar un Sagunt modern i que mira al futur és un projecte que val la pena, i demana compromís.
 
Compromès amb Sagunt, hui més que mai us convide a dir SÍ A Sagunt! Sí a un Sagunt modern i que mira al futur. Sí a un Sagunt que supera les dificultats. Sí a un Sagunt que avança i que no s´aferra ni a interessos personals ni a valors de fa 30 anys d´un passat que ja no tornarà. Hui us convidem a dir Sí a un Sagunt que es renova i que no perd el tren de la modernitat. Sí a un Sagunt que vol sortir de darrere de la muntanya i que vol volar alt. Sí a un Sagunt que sap dir no a actituds reaccionàries que únicament responen a interessos personals, i no col·lectius o de ciutat.
 


Hui vos convide a dir Sí a Sagunt! Sí a un Sagunt que creu en la força del grup! Sí a un Sagunt que sap sumar! Sí a un Sagunt que rebutja el pensament únic, Sí a un Sagunt que creu en la força i les idees de totes les persones, vinguen d´on vinguen, pensen el que pensen. Tots hi cabem a Sagunt i entre tots, sumant i amb compromís donarem un nou impuls a una ciutat que deu de ser referència del Mediterrani.
 
Amics i amigues, diguem sí a un Sagunt obert, orgullos i compromes, de persones lliures i responsables, on la iniciativa de tots i totes sigui motor de riquesa, de progrés, de benestar i d´impuls d´una societat moderna, dinàmica i justa. Primer la nostra ciutat, primer Sagunt, diguem: Sí a Sagunt!

Albert Llueca
 Secretari Local del BLOC

Modificado por última vez en Viernes, 04 Septiembre 2009 02:00

 

 

SUCESOS

SALUD