Gilet: transfuguisme de regidors

Escrito por Emili Clemente
Viernes, 12 Abril 2024 10:28

Des de les eleccions municipals de maig de 2023, la configuració dels grups municipals, en data de hui, s'ha produït un canvi significatiu.

A part dels grups polítics: socialista, populars, Participa per Gilet i Vox; ara tenim el grup de no adscrits

Trist la lleialtat amb el votant que t'ha elegit en la urnes, baix les sigles i programa d'un partit i que per circumstancies que desconeixem, no continuen representant a la formació que han sigut triat. No renuncien a la seua acta de regidor i passem al “grup de no adscrits”. Està clar que la llei t'ho permet.

Es dir tenim un regidor dels populars i una regidora de Vox, que per cert, les dos anaven com a cap de llista de les formacions que es presentaven i que ara deixen penjants als seus grups i votants. Un d'ells, forma part de l'equip de govern perquè és regidor delegat, l’altra de moment no.

Molt lamentable el que està passant a Gilet i el beneficiari a efectes pràctics, podem dir, és l'equip de govern municipal que comptava amb una majoria simple.

Que ètica democràtica tenen estos regidors trànsfugues, que si no compartixes la disciplines, les regles o lo que siga, dels partits pels quals es presenten, no son capaços de deixar les seues actes?: Cap

Emili Clemente
Membre de Compromís per Gilet i Portaveu Comarcal

 

 

SUCESOS

SALUD