Per tot el que importa

Escrito por Albert Llueca Juesas
Miércoles, 24 Mayo 2023 12:23

Fa un temps vaig participar en un debat sobre la valentia política. Primer vaig intentar definir allò que vol dir valentia política. Jo vaig deixar damunt de la taula que la valentia política és fer accions impopulars que són necessàries i deixar de fer accions populars que són innecessàries. Però, qui defineix què és popular o no? Una cosa popular és aquella en què el polític de torn es pot fer la foto i tindre un rèdit polític, la cosa impopular és al contrari, accions polítiques que no tenen foto associada i que no es pot vendre, en definitiva defensar tot el que importa. Esta seria una definició de valentia política.

Després podríem definir què és valentia. Per exemple, la valentia és a dir la veritat o valentia que és l’alè o vigor en l'execució d'una acció. La valentia està associada a l'heroisme, la gallardia i el valor. Quan una persona és valenta, aconsegueix vèncer els seus temors o dubtes i actua amb decisió i fermesa. La valentia es demostra en els grans actes, però també en les xicotetes accions quotidianes.

La valentia és una virtut política. D'això no en tinc dubte. I una de les persones que la representa és Pepe Gil, no sols reconegut pels votants mateixos de Compromís si no dels demés partits polítics de la nostra ciutat. Pepe és l’home tranquil amb les idees clares.

Enfront d'eixa passió, la política, Pepe sempre explica que la gestió no permet ni respir ni avorrir-se, sempre hi ha treball per fer. Som una ciutat gran i complexa que ha d'enfrontar problemàtiques de gran ciutat amb recursos escassos, per això és important reivindicar inversions per part d'altres administracions. “Si tinguérem més, faríem més” i esta màxima és la que deurien de tindre tots i totes les polítiques del nostre municipi. I com no també poder dir als teus “jefes” els que estan a València i no a Madrid que lluiten per allò que esteu, per tot allò que importat en el dia a dia, i allí esta Baldoví el qual s’ha guanyat amb el seu bagatge al Congrés de les Diputades eixa confiança de poder optar a ser president de la Generalitat per una cosa molt important – i que comparteixen els dos – per la seua constància en el treball i per la estima de la seua terra.  Tal vegada confie massa que la gent valore més el treball que la imatge i el “postureo”.

Igual que amb el Pacte de la Gerència, amb el govern de coalició del Botànic hem avançat molt lluitant contra corrupció, garantint els drets de la ciutadania i enfortint els serveis públics. Però som conscients que encara queda molt per fer. Per això Compromís, tant a Sagunt com a València, necessita un nou suport per a reeditar els pactes de la Gerència i del Botànic, i fer el que sempre hem fet treballar, dia a dia, per tot el que veritablement importa.

I això és fer política, i la valentia política és fer complir i complir el teu ideari, el teu programa, perquè ser ferm en les teues conviccions també és valentia. Valentia és la virtut de la llibertat i de la veritat. Per tot el que importa, Compromís.

Albert Llueca Juesas
Candidat de Compromís a les Corts Valencianes

 

 

SUCESOS

SALUD