Per sempre falles

Escrito por Toni Gaspar Ramos
Jueves, 16 Marzo 2023 21:03

Estes són les línies més emotives que escric. Les més emotives per ser les últimes que redacte després d'anunciar que no optaré a continuar com a alcalde de Faura després de 20 anys de tindre l'honor de dirigir l'ajuntament del meu poble i l'oportunitat d'estar cinc com a president de la Diputació de València.

He de contradir la famosa lletra que veinte años no es nada del tango Volver, perquè encara que siga cert que es un «soplo de vida», vint anys és molt per a vore, participar, gaudir i sentir-se orgullós de tot el que heu aconseguit des del món faller de la nostra comarca.

Vint anys són suficients per a valorar amb la importància que mereix la vitalitat amb la qual es manté la festa valenciana per excel·lència als carrers del Camp de Morvedre. Més vives que mai, més il·lusionades que mai i més participatives que mai, les nostres comissions mereixen viure un nou curs faller amb la satisfacció del treball ben fet i l'alegria de contribuir a esta meravellosa història de continu creixement de les nostres falles.

Deixaré d'escriure estes línies després de fer-ho de manera consecutiva durant dues dècades, però continuaré aportant el que se'm reclame allà on el destí m'espente, ja siga des del món institucional o com un amant més del món faller i de la seua gent.

Gràcies per estos anys, per haver-me permés col·laborar en el vostre esforç, per fer-nos sentir orgullosos d'enfortir les nostres tradicions i per fer-ho de la manera exemplar que sempre ho heu fet.

Gràcies a les i als directius, a les i als fallers del carrer, artistes, músics, pirotècnics, bombers, floristes, modistes, orfebres. Gràcies a tota la gran família fallera que nodrix la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Gràcies per tot.

Per sempre falles.

Toni Gaspar Ramos
Alcalde de Faura

Más en esta categoría: « Falles 2023 Fallas 2023 »

 

 

SUCESOS

SALUD